• rooz

    eu bidrag/stöd

    Regler som är brottsliga i andra länder förutom Sverige.
    Som alla vet Polen har tagit över sex miljoner flyktingar från ukraina, dock fick ingen stöd från EU, som jag har kännedom har Biden bidragit enstaka gånger. Bara uppehåll kostar polska staten $10 per dag, för en person. Då i andra länder som tog trettiotusen drygt, betalar man $ 0.70, per person trots att deras mat är tre gånger dyrare än Polens.
    Vad gäller EU så just Polen fått minst bidrag, efter deras regel som i andra länder att starta ett företag, måste man ha bankmedel typ kvarts miljon. Det ser helt annorlunda ut i Sverige, du kan bli helt utblottad men ändå kan du bilda firman..
    Några i Sverige har hunnit bilda upp till 120 företag, av en och samma person, sedan har de rätt att söka stöd till varje en verksamhet..Stor del av företagande innebär tullfri import från Asien, då i andra länder är förbjudet eller begränsat.
    Vilket innebär brott och fängelser i andra länder, tror UK har max 18-företag kan en person registrera. Så det som sägs är bara bluff, att Polen skulle förlika sig på EU, detta är falsk propaganda, drivet just för dem som utnyttjar EU mest.
    Samt  många svenska företag drog stora belopp i EU-stöd, trots att deras projekt misslyckades och lagts ned på is.
Svar på tråden eu bidrag/stöd