• myraaan87

  9-månaders biter bara på nappflaskan

  Kämpar på med att få vår son på 9 mån att äta välling men han biter bara på nappflaskan. Har försökt många gånger senaste månaderna men han tuggar bara på nappen. Har testat olika nappflaskor också utan resultat.

  Grejen är att han tog nappflaskan utan problem när han var mindre men sen tappade han tekniken när jag slutade pumpa brösten. Någon som har tips hur vi ska få honom att suga istället för att bita? 

  Känns speciellt väldigt omysigt att behöva ge honom gröt innan han ska sova. Han hade nog haft betydligt mycket lättare att komma ner i varv inför natten om han kunde äta välling då istället. 

 • Svar på tråden 9-månaders biter bara på nappflaskan
 • LRPmamma

  Ni kanske redan testat men herobility har toppen bra flaskor med ?napp? delen formad som bröstvårtan och ska ge lite mer ?lugnande? effekt, såklart helt individuellt men för oss var den toppen å även har vi köpt samma å gett i present till släkt m små bebisar som de funkat fint för. ✨

 • felicityporter

  Instämmer om Herobility, helt perfekt till barn som är petiga med nappar. Och efter att ha testat det på mitt kinkig barn ett tag var det lättare att gå över till Mam (som oftast är lättare att hitta i vanliga affärer).

 • myraaan87

  Vi har testat Herobility också efter att vi hade hört så gott om den. Men tyvärr samma tuggande där. Sjukt frustrerande när han tog nappflaskan utan problem när han var mindre. 

Svar på tråden 9-månaders biter bara på nappflaskan