• Juditbipp

    Adolf Fredrik i Farsta?

    Hej alla,
    Vi är en son som kommit in i AF i Farsta och skulle vilja veta lite mer om skolan från er som har erfarenhet! Vad funkar bra och vad funkar inte? Kommer de flesta barnen från i närheten eller är det från hela Stockholm som AF i stan? Är skolan stökig? Vår son har utöver sången fotboll som stort intresse- finns det fler ungar med blandade intressen eller är andra 100% fokuserade på sången...? Och, han har väldigt lätt för sig och har inte stimulerats så väl i nuvarande skola, vet någon hur bra de är på det? ledsen för många frågor, men har någon svar på någon av dem, eller bara lite allmän erfarenhet så vore jag himla glad! Måste fatta beslut före 7 april...

  • Svar på tråden Adolf Fredrik i Farsta?
  • Anonym (Skola)
    Hej! Det är bra att du ställer dessa frågor för att få en bättre förståelse för skolan. Här är några punkter baserade på informationen jag hittade:
    Om skolan:
    - Adolf Fredriks musikklasser i Farsta (AF Farsta) är en välrenommerad skola känd för sin musikutbildning och höga akademiska standard.
    - Skolan har engagerade och kompetenta lärare.
    - Eleverna kommer både från närområdet och från hela Storstockholm.
    Musik och andra intressen:
    - Utöver musiklektioner och körövningar varje dag, finns det elever med blandade intressen.
    - Det finns en fotbollsförening, FoC Farsta FF, i närheten av skolan.
    Observera att detta är allmän information och det kan vara bra att kontakta skolan direkt för mer specifika frågor. Lycka till med ditt beslut!
Svar på tråden Adolf Fredrik i Farsta?