• Anonym (Glidare)

  Bli aldrig tillsammans med en hästtjej/kvinna.

  Du kommer aldrig bli prioriterad, allt med hästen är viktigare. Och oftast är de helt opålitliga och tar ens energi. Hästtjejer/kvinnor är oftast jävligt egoistiska och sätter sig alltid i första hand. Detta säger jag för alla hästtjejer/kvinnor jag varit tillsammans ned har varit exakt likadana. De suger på allt annat i princip eftersom de är totalt ointresserade av allt som inte har med hästar att göra. Alla deras pengar går åt till hästar och tävlingar så hitta på roliga saker tillsammans kan man glömma. Sorgligt men sant!
 • Svar på tråden Bli aldrig tillsammans med en hästtjej/kvinna.
 • Anonym (R)

  Håller med om att häst människor väldigt ofta är oempatiska och hårda

 • Sanna43

  Att rida är en hel livsstil. Det var upp tid och massa pengar. Och ja det drar till sig människor som har en viss personlighet. De gillar att ofta att styra och ställa och är oförstående av andras känslor, enligt min erfarenhet. Haft vänner, lärare, chef som varit hästfolk och samtliga har varit som ovanstående beskrivning.  

 • Anonym (Anonymt)

  Det gäller väl de flesta personer med ett specialintresse som tar upp mestadels av deras tid och engagemang?

  Själv undviker jag att dejta autistiska män då jag vet att just specialintressen är mycket vanliga hos dem och att de har lätt att snöa in sig på dessa intressen och negligera allt annat.

 • Lazzi

  Ja dom flesta har väl nå intresse typ golf fotboll 
  Bowling konst som tar ens intresse 
  Jag gillar ju mc 

 • Anonym (Japp)

  Håller med. Undervisar hästtjejer och de är riktigt drivna på alla sätt, kämpar och har sig, kliver upp tidigt på morgonen för att åka till stallet innan de kommer till mig, jättebra människor så! Men, hästar tar massor med tid och det är tid som tyvärr måste tas från relationen. Hästen och intresset går ofta före mycket annat, för att inte tala om hur svårt det kan vara att göra något tillsammans, t ex åka på spa över helgen eller en veckas semester.

 • Tecum

  Min fru var hästtjej och det var ett risktagande. Men hon var klok nog att prioritera vår relation utan att för den skull strunta i hästen. Så det gick bra.

 • Lazzi
  Anonym (Hh) skrev 2024-04-20 20:01:24 följande:

  Oj, vilket dåligt rykte vi har.


  Inte bland alla 
  Tror vi alla är olika o olika synsätt 
Svar på tråden Bli aldrig tillsammans med en hästtjej/kvinna.