• Brutet

  Fantiserar om att någon ska sätta på min fru

  Jag har en fantasi som jag vill göra verklighet av. Vill att det ska vara med en extra kuk när jag och min fru ska ha sex. Blir så sjukt kåt av tanken på att ligga på rygg med frun på alla fyra över mig, intensiv ögonkontakt mellan oss och se hur hon gungar fram och tillbaks ovanpå mig för att någon sätter på henne bakifrån. Se henne njuta, höra henne stöna. Fråga henne om det är skönt. Min fru är försiktigt positiv. Var hittar man någon som kan gå med ett så specifikt scenario, som kan tänka sig att komma in utan att snacka och bara köra igång enligt mina instruktioner och sedan gå igen utan en massa snack eller så när vi är klara? Eventuellt maskerade så att det bara är en extra penis och inget annat. 


  någon som provat något liknande? 

 • Svar på tråden Fantiserar om att någon ska sätta på min fru
 • bullkalmar

  Jag har traffat par under aren dar mannen har velat legat under sin kvinna nar man har haft sex med henne.

  Faktiskt ganska manga varianter eller fantasier man fatt vara med uppleva med par.

  Kan inte beratta alla.  men en del knepiga men dom flesta har upplagget varit planerat innan med paret eller med mannen.

  Sedan finns otroliga mangder med killar/man som fantiserar om se sin kvinnan bli tagen av en annan man.

  Har faktiskt sjalv samma tankar iblant!

 • Anonym (Kalle)

  Fråga mig, jag har erfarenhet av detta.

  Är dock ensam eftersom frun och extra kuken blev förälskade och lever nu ihop.

 • Anonym (Nyfiken)
  Ztiff2 skrev 2024-05-19 20:36:49 följande:

  Har testat och min tjej ligger med andra :) fråga vad du vill


  Spännande, hur kom ni in på detta? Vem tog första iniativet?
 • Ztiff2
  Anonym (Nyfiken) skrev 2024-05-19 20:58:36 följande:
  Spännande, hur kom ni in på detta? Vem tog första iniativet?
  Insiativet var mitt, bearbetade det ett tag :) det är sjukt hett att få en snap en fredagskväll med sin tjej som stönar och har det skönt :)
 • Gbgkillen73a

  Jag har varit den extra mannen och träffat några olika gifta fruar när mannen tittat på. Det är ljuvligt skönt att se pch känna en ordentlig fru njuta. 😊

 • Anonym (Lustfyllt par)

  Vi har öppet förhållande och får ligga med andra. Vi har även haft flera trekanter med en extra man. Vad jag däremot absolut inte gör är att sitta passiv och titta på när frun blir påsatt av någon annan. Vill hon ha sex med bara en annan får det göras när inte jag är med. Finns dock ett tillfälle jag skulle kunna tänka mig att bara titta på och det är om hon har sex med en kille med en jättekuk. Men då är minimikravet 25 cm lång och minst 15 i omkrets. 

 • Anonym (Ilse)

  För en del funkar det att träffa någon helt anonymt men för många är det nog svårt. Då tänker jag både på personerna i paret och extramannen. Är ju också svårt att få en uppfattning om mannen om man inte alls vill prata med honom. Tror det är svårare att få en bra person att nappa på den idén, men om ni inte alls bryr er om vem det är så kanske det inte gör något. Jag som kvinna skulle inte gå med på det upplägget även om jag gillar att träffa extramän. Jag tycker fantasin låter rätt ogenomtänkt. 

 • Anonym (M)

  Den enda situationen jag skulle kunna tänka mig att vara bull är om det skedde någorlunda anonymt och utan risk för känslor eller komplikationer. Så för min del skulle ett scenario som det du beskriver TS inte vara några problem. Skulle bara kännas obekvämt med massa snack och lära känna varandra.

Svar på tråden Fantiserar om att någon ska sätta på min fru