• Agdaa

  Kattnät till balkong

  Nån som vet ett enkelt o billigt sätt att näta in gammal kantig balkong? Alltså inte helt fyrkantig utan liksom kapade i hörnen som ställer till d lite.
  Har kollat på periskopstänger men folk ger de dåliga recensioner för de verkar ostabilt. Är d bättre att bara köpa stänger i trä? Antar att d blir billigare men hur får man d stabilt? Buntband el ståltråd för att fästa så de inte "svajar" el nåt annat förslag?

 • Svar på tråden Kattnät till balkong
 • Anonym (Reglar)

  45x45 mm reglar är billigt. Sätt någon plastplutt under så att de inte står direkt på golvet så håller de längre. Fäst med buntband eller remmar för utomhusbruk. Det är de svarta buntbanden som tål att vara utomhus. 


  Vi valde att lägga mer pengar och köpte skenor för konsolhyllor som stolpar. De är hållbara, men smalare än reglarna och man kan fästa konsoler att sätta klättergrejer till katten på, eller amplar med blommor. Tittade även på gardinstänger. 


  Vi har inget tak på balkongen att fästa i, så vi ställde stolparna på golvet och fäste på flera ställen mot räcket. Det blev tillräckligt stadigt. 


  Vi köpte det olivgröna nätet från Zooplus. Då följer det med krokar och lina. 

Svar på tråden Kattnät till balkong