• Anonym (TS)

  Min man tänder inte på mig?

  Jag och min man sedan många, många år har haft det lite tufft en tid men senaste veckorna har det blivit så mycket bättre. Vi har rett ut det som spökade och satsat på vår relation.
  Jag trodde på grund av lite olika saker som hänt att han kanske hade träffat någon annan eller liknande men har landat i att det nog inte är så, han har i alla fall lovat och även visat att det är mig han vill leva med. 
  Under all denna tid har vi haft helt fantastiskt sex. Jag har blivit mer avslappnad och provat på en massa nya saker med honom som jag/vi aldrig gjort förut och även försökt vara lite mer sexig till vardags för att hålla igång gnistan och jag har njutit så mycket av detta, aldrig varit så kåt typ. 
  Sen så började min man få problem med att han inte blir lika hård som förut. Vi är inte så gamla men min man äter en medicin som kan påverka. Jag har sagt att det inte gör något, vi har ändå kunnat njuta av sex så det har inte varit något problem för mig i alla fall.
  Sen en kväll så fick jag för mig att kolla i hans mobil, jag fick bara en stark känsla och gjorde det fast jag alltid trott att jag aldrig skulle göra så.
  Jag gick bara in och kollade vilka sidor han hade uppe och ser då att han är inne på någon tjejs profil på en sida. Det verkade vara en tjej som sålde filmer och bilder på sig själv och där fanns MASSOR av bilder och filmer på hennes f*tta, r*vhål, videor på när hon p*llade och använde d*ldo på sig själv... 
  Jag blev så ledsen! 
  Jag konfronterade honom direkt och han sa att han bara kollat vanlig porr och att han gjort det för att se om han skulle bli hård av det vilket han påstår att han inte blev. 
  Jag tycker absolut att porr kan vara ok, särskilt om man är i en period när ens partner inte vill ha lika mycket sex som en själv men nu är det ju inte så, tvärtom vill jag mer än honom...
  Men det är klart min mammakropp är ju ingenting i jämförelse med det jag såg på hans telefon.... Och det var enligt mig inte heller "vanlig porr" utan en specifik tjej som sålde bilder och filmer bara på sig själv. 
  I övrigt har vi det så bra, jag älskar honom så otroligt mycket och ser ingen framtid utan honom. Jag vill heller inte bryta upp vår familj med barn och allt på grund av detta men det känns ju verkligen som att något inte stämmer..
   Det verkar som att han vill ha något jag inte kan ge honom även fast han fortsatt vidhåller att han älskar mig och tänder på mig... Jag har dock full förståelse för om han inte skulle göra det men hur gör man då? Öppet förhållande är absolut inget alternativ, jag vill att han ska vilja ha mig som jag vill ha honom... Inte att han ska sukta efter andra :( 

 • Svar på tråden Min man tänder inte på mig?
 • Anonym (E)

  Det du beskriver ÄR vanlig porr numera. Förhoppningsvis har han inte betalat extra för att se mer iaf... Så det där är inte att "sukta efter andra", porrvärlden ser bara annorlunda ut nu mot förr.

  Förstår inte riktigt din rubrik, du antar helt krasst att han inte tänder på dig när det inte alls behöver vara sanningen. Antagligen känner han sig mest jäkligt pressad just nu, trots att du har sagt att det är ok att det inte riktigt funkar. Sluta kommentera!! Det kommer bara göra saken värre för honom. Och ja, med den åldern kanske man behöver blå piller eller åtminstone en k'kring.

 • Anonym (TS)

  #1 märkligt svar?
  Okej om det är "vanlig porr" men när jag visade och frågade sa han att han hade kollat på par som hade sex med varandra och inte på en specifik tjej och att han måste ha "råkat" klicka in på en profil utan att märka det. 
  Det han sa stämde alltså inte med det jag såg.
  Jag har aldrig stressat eller pressat honom, vi har fått det att fungera ändå. Men nu känns det inte så kul längre om det jag gör inte räcker och som sagt tycker jag det är okej med porr i de perioder ens partner inte är lika sugen..
   Vadå i den åldern?? Vi är i 30-års åldern båda två? 
  Dessutom vet du inget om hur pressad jag känner mig i allt detta :(

 • Anonym (E)
  Anonym (TS) skrev 2024-06-02 18:15:29 följande:

  #1 märkligt svar?
  Okej om det är "vanlig porr" men när jag visade och frågade sa han att han hade kollat på par som hade sex med varandra och inte på en specifik tjej och att han måste ha "råkat" klicka in på en profil utan att märka det. 
  Det han sa stämde alltså inte med det jag såg.
  Jag har aldrig stressat eller pressat honom, vi har fått det att fungera ändå. Men nu känns det inte så kul längre om det jag gör inte räcker och som sagt tycker jag det är okej med porr i de perioder ens partner inte är lika sugen..
   Vadå i den åldern?? Vi är i 30-års åldern båda två? 
  Dessutom vet du inget om hur pressad jag känner mig i allt detta :(


  Nej, han försöker väl dölja sånt han vet att du blir upprörd av. Inte så konstigt.

  Eftersom du skrev att han har fått svårt att få upp den men hade medicin så trodde jag snarare att ni var i 60-årsåldern faktiskt.

  Nej, jag vet inte hur pressad du är men det lär väl inte vara så kul för någon av er just nu! Det du inte fattar är att han känner av din sinnesstämning och det förstör också. Ni har tydligen en del att reda ut fortfarande innan ni mår bättre i relationen.
 • Anonym (ledsen)

  Hej TS!


  Jag tror många idag är mer eller mindre porrskadade utan att tänka mer på det än så. Det har normaliserats i vårt samhälle. I våra hjärnor. 

  Om du lyssnar - tror på - på vad han har att säga är det att hon är opersonlig för honom, hon hade kunnat vara vem som helst. Det är du som gör henne mänsklig, en rival, som att du dessutom då skulle vara underlägsen henne, att han jagar annat. Jag tror inte det är så alls. Jag tror det är så som han säger och att han i sin privathet velat se om han kan hålla ståndet längre än med dig. Det har hänt något. Antagligen är det medicinen han tar blandat/eller också enbart något som satt sig i hans huvud som gjort att han räds för att inte prestera lika bra med dig som innan. 

  Jag har också haft stort problem med när jag kom på min kille att han kollat porr. Det tog tid innan jag förstod. Tid innan jag kunde komma över mina egna känslor av svek, problem med tilliten, kändes som ett slag i ansiktet, som om jag hade hemliga rivaler, som om det var något fel på mig. 

  Allt det du känner är normalt och det finns inget rätt eller fel i det här hur man reagerar, det är individuellt. Det är de som ser det som otrohet. De som skrattar åt hur man kan se det som det. Gjorts studier på detta.

  Du och han är inte i samma sits. Du har inte haft, eller har, något problem, han hade och har det. Det är det som lett honom in på porren, skulle jag tro. Har inte med dig att göra. De ser de här tjejerna som opersonliga, fast de är verkliga. Hon är verklig för dig. Hon är inte personlig, verklig för honom. Hade kunnat vara vem som helst. Det är den förklaringen jag fått. När det här hände oss hade vi det struligt med sexet, men inget av det var egentligen någons fel. Ni har också haft strul med sexet, du har inte, men han har. 

  Nu förstår jag att det här kommer bli en svår karamell att svälja, men om du väljer och kan förstå det från hans perspektiv måste ni också diskutera hur ni ska ha det i framtiden. Du skriver du är okej att han kollar porr om ni inte har ett sexliv ihop, men det har ni. Hur ställer han sig själv till detta? Min kille var först okänslig, kaxig fast han sårat och gjort mig förvirrad över det här, för att sedan be på sina bara  knän, påstå att han inte behövde porren och skulle aldrig mer. Jag hade frågat honom långt innan om han var någon porr-kille och om han var det tänkte jag inte gå in i ett förhållande med honom då mitt ex fått mig att må så dåligt över det här. Han sa att han inte behövde. Han ljög. Det var lögnen om det som skadade också. 

  Jag skulle gissa på att inte alla par frågar och pratar om porrinställningen och då när det händer kommer det som en chock att man inte tänkt lika där. Jag hade tagit upp det med honom innan och också berättat annat som gjort den relationen destruktiv: Fanns en hotbild när jag lämnade. Det här var något jag överlevt. Något jag lovat mig själv jag aldrig mer skulle bli utsatt för. Exet var en person som tyckte om att förödmjuka, och använde porren på det sättet att såra och förödmjuka mig på. Det tror jag inte är varför alla killar använder det för. 

  Jag ser porrbranschen som en destruktiv värld där det finns förnedring och är inget jag vill bidra till genom att kolla på. Andra som kollar porr har en distans till det. 

  Det är väldigt viktigt nu hur han väljer att gå vidare för att du ska läka ihop rätt. Min kille gjorde fel. Det resulterade i att jag lämnade. 
  Han övertalade mig om en till chans. Vi fick gå i terapi. Om allt går rätt till kommer det här ta dig ungefär sex månader att läka, då tilliten är på plats igen. Då det i vårt fall handlade om ett uppenbart svek, en lögn, en respektlöshet mot något sårbart han lovat att vårda, hur fult han uppförde sig efteråt, var detta inte "bara" att jag kommit på honom att kolla på porr (de flesta par pratar inte om detta förrän det händer), för min del handlade det om ett dubbelt svek, därför svårare att komma över. Ett liv jag kämpat för att bryta mig loss (med exet). Jag fick tillbaka många av de svåra känslorna jag hade i det tidigare förhållandet. Jag var så arg. Jag var så arg över hur min kille lurat mig. Tyckte hela vårt liv var en lögn. Han var en lögn. Han var en fegis som inte vågade stå för sina egna åsikter, för sin sanning, vem han var. 

  Idag bryr jag mig inte ett dugg om han skulle kolla, tillfredsställa sig då jag vet att det inte har med mig att göra, eller oss, på det sättet, det är samma som att man tillfredsställer sig själv med onani, har sin egen sexualitet, sin egen privata stund, det är det de som kollar på porr jämför det med. Du har inget att oroa dig för där. 

  Skulle så gärna vilja ge dig en kram för jag vet hur jävla svårt det här är, och tyvärr är det här en svart vit värld, där de som kollar porr och inte har problem med det inte förstår oss andra hur man kan bli sårade över det och tvärtom. 

 • Anonym (L)

  Vill han inte ligga med dig så tänder han inte på dig. Inte mer än så. Varför han inte tänder är en annan fråga och svår för oss att besvara. Vad gör du för att attrahera honom?

 • Anonym (E)
  Anonym (L) skrev 2024-06-02 20:25:04 följande:

  Vill han inte ligga med dig så tänder han inte på dig. Inte mer än så. Varför han inte tänder är en annan fråga och svår för oss att besvara. Vad gör du för att attrahera honom?


  Måste inte vara fysisk attraktion som saknas utan kan mycket väl handla om det egna måendet eller att man har problem i relationen.
 • Tecum

  Varför skulle han inte kunna vara attraherad av dig för att han tittar på porr? Porr och verklighet är två skilda saker, porr är fantasi, du är verklighet. Även OM han tänder på tjejen kan han tända på dig också, där finns ingen motsättning.

  Jag tror att grundproblemet är att han inte längre blir hård nog. Det gör att han blir orolig att inte räcker till för dig och blir man orolig är det än svårare att hålla ståndet, en ond cirkel. Och då söker han sig till den kravlösa porren för att slippa känna sig otillräcklig. 
  Nu menar jag inte att du ställer krav, det gör han själv. Men just det att inte kunna ha sex som man vill är och förblir ytterst känsligt för män.

  Nu är han väl ung för Viagra men om problemen beror på medicin kan det kanske vara värt att prova?

 • Anonym (Karro)

  Svårt läge, mannen verkar tappat intresse för dig och det sammanfaller med att han börjat följa en porrmodell. Det har hänt mig med, att jag kom på min kille med att följa en porrmodell på instagram och betalade för bilder.

  Man är helt chanslös mot sånt, och det försökte prata , skaffa sexiga underakläder och så vidare men inget hjälpte. Man har ju den kroppen man har liksom, man kan inte jämföra sig mot en modell liksom.

  Det jag gjorde som vände hela skutan var att jag själv började följa en modellkille på Instagram, och i vårt fall började till och med killen skriva till mig. En riktig 10-poängare var det. Och så såg jag till att min kille ?av misstag ? fick syn på denna konversation 😀 Det var riktigt underhållande att se hur han försökte att inte ta upp detta, eftersom han såklart fattade att han inte kunde anklaga mig för nåt som han själv gjorde 😀😀 Han slutade direkt följa den här modell sen. Jag och killen på Instagram messar fortfarande ibland idag men det är numera bara som kompisar.

 • Anonym (B)

  Hade gjort slut om någon behandlade mig på det sättet. Noll respekt och känslomässig otrohet.

 • Anonym (TS)
  Anonym (E) skrev 2024-06-02 18:43:30 följande:
  Nej, han försöker väl dölja sånt han vet att du blir upprörd av. Inte så konstigt.

  Eftersom du skrev att han har fått svårt att få upp den men hade medicin så trodde jag snarare att ni var i 60-årsåldern faktiskt.

  Nej, jag vet inte hur pressad du är men det lär väl inte vara så kul för någon av er just nu! Det du inte fattar är att han känner av din sinnesstämning och det förstör också. Ni har tydligen en del att reda ut fortfarande innan ni mår bättre i relationen.
  Fast jag tycker inte man ska dölja saker alls för sin partner, vi har båda lovat att alltid vara ärliga. 

  Ja okej, nej han har medicin för en kronisk sjukdom som i vissa fall kan sätta sig på potensen. Men jag känner mig tveksam till att det beror på den eftersom han tagit denna medicin i flera år.

  Nej det är det såklart inte, skillnaden är väl att jag har full förståelse för honom medan han inte förstår mina känslor alls... Jag har kommit på honom med att ljuga förut om saker så jag litar inte riktigt på hans förklaring till att han kollade på porr, min känsla säger att han väljer det istället för att ligga med mig och det är det som gör mig ledsen...
Svar på tråden Min man tänder inte på mig?