• nici milo pappa

    Bygga Pool

    Har bestämt mig för att bygga pool, ska vara en nergrävd, som man bygger soldäck runt.någon som har erfarenhet av detta?

  • Svar på tråden Bygga Pool
  • The Man

    Det finns mängder av olika pooler. Även de så kallade ovanmark-poolerna går vanligtvis att gräva ner. Vi köpte en ovanmark-pool från ett företag i Fjugesta utanför Örebro för 3-4 år sedan och har INTE grävt ner den eftersom det passade våra behov bättre att ha den uppepå marken. Den är oval ca 7,5 x 3,5 meter och den kostade oss inkl solvärmepaket ca 36.000:- när vi köpte den. Med solvärmen inkopplad har vi som bäst haft 32 grader i vattnet men det brukar annars ligga o snitta på ca 26-27 grader.

    Skulle man köpa en "vanlig" nergrävd pool i samma storlek får man räkna med runt 100.000:- inkl markarbeten och allt!

    Jag kan dessutom verkligen rekommendera att du läsar alla annonser i Vi i Villa nu under våren och kontaktar de olika poolföretagen för offerter.

    Poolen är den bästa investeringen vi någonsin gjort!!!! Och företaget vi handlade från är toppen med bra bemötande och snabb service/leverand vid ev efterbeställningar.

  • runeras

    Tips, beställ inte katalog från Folkpool AB. Så vida du inte vill ha ett lass med reklam skickat till dig i all evighet! Beställde på skoj för några år sedan, får fortfarande reklam 4-6 ggr år... Börjar tröttna på reklamen!

Svar på tråden Bygga Pool