Kall sås till kräftor?
Är det någon som har något bra recept på en kall sås som man kan doppa kräftstjärtar i?
Är det någon som har något bra recept på en kall sås som man kan doppa kräftstjärtar i?
Dijonsenaps dressing, vet inte riktigt hur man gör den dock
Kanske dijon, creme fraiche mm
eller köp aioli.. mums...=)
Nån annan?
Det med senap i lät ju dock gott...
Hackad röd lök, creme fraiche, pressad vitlök, lite salt och röd stebitsrom!!
Supergod röra till allt möjligt!
Gör en äkta aioli. Det blir garanterat en succé och reseptet finns på nätet och i vår kokbok. Med vitlöksbröd till blir det extra smarrigt!
Japp! Alioli är supergott till kräftor!
Eller en romsås - isahvsrom, dill, gröddfil ocg lite finhackad rödlök.
Eller varför inte tzatziki!
Jag har köpt chiliaioli som jag ska doppa kräftstjärtar i imorrn...mm...Nån som har ätit det nångång? Låter gott i alla fall...
Vi har en kall sås som är ett MÅSTE till kräftor (och även till skaldjur)
Man tar en rejäl klick majonäs (ca 1 dl), ca 1,5 msk senap, 2-3 msk strösocker och några få droppar vinäger. Detta röres samman och smakas av (därav de något osäkra mått-uppgifterna). Den är rysligt god!!!
Blanda ett paket philadephia ligt med en burk cremmefraiche. Ha i hackad rödlök, röd stenbitsrom och salt och peppar. Blanda allt till en röra. Supergott till kräftor.