Inte på kassler men potatis!!
Klyftpotatis som man gör själv är enklare än många tror o mycket godare!! Man bara skär potatisen klyftor (med eller utan skal) lägger det i en skål, häller i lite olja (ex olivolja) o valfria kryddor (salt, peppar, paprika, chili..vad som helst!) o så slänger man allt på en plåt o in i ugnen på ca.225 grader.. tar aldrig tid när jag lagar detta utan smakar av i stället!!
Eller hasselbackspotatis?!? Man skalar potatisen o gör TÄTA snitt halvvägs ner i potatisen, så att det ser ut som en potatispå väg att bli till chips..
Ha på salt o peppar ev annan krydda o om man vill ha fnasigare kan man ha ströbröd.. in i ugnen på 225 grader...återigen vet jag inte hur länge...
O ungsbakade grönsaker då!! mmmm.. när ugnen ändå är igån.. morot, broccoli, blomkål, palsternacka eller nåt liknande.. rätt in i ugnen i 20-30 minuter eller mer o mmmmm