Isbergssallad, Tomat, Gurka, Svarta oliver, Gröna oliver, Minimajs, Majskorn, Kidneybeans, Garbanzobeans, Jalpeño, Green chili, Paprika, Pepperoni, Gräddfil, Vetetortilla, Majstortilla, Köttfärs, Guacamole, Tigerdressing, Tomatsalsa, Vitlöksdressing.
Guacamole Tigerdressing
4 mogna avocador
2 finhackade tomater
1 finhackad lök
2 tsk limejuce
Chilipeppar + tabasco
Vitlök efter smak
Salt och peppar
Mosa avocadorna med en gaffel.
Tillsätt de övriga ingredienserna,
blanda väl.
1/2 dl jordnötter
2 dl majonnäs
1/2 dl cremé fraiche
3 msk tigersås
Salt och vitpeppar
Mixa jordnötterna, blanda övriga ingredienser och tillsätt jordnötterna.
Smaka av med salt och peppar.
Vitlöksdressing Tomatsalsa
2,5 dl majonnäs
1 dl gräddfil
4 vitlöksklyftor
salt och peppar
Blanda majonnäs och gräddfil.
Pressa i vitlöken,
salta och peppra.
2 små burkar krossad tomat
3 msk tomatpuré
1 finhackad grön paprika
1 finhackad lök
3 msk finhackad jalapeño
2 pressade vitlöksklyftor
3 msk socker
2 msk chilipulver
1 msk cayennepeppar
salt och peppar
Lägg allting i en kastrull och koka i ca. 40 minuter, rör om ibland dra av kastrullen från plattan och blanda i:
3 msk ketchup
3 msk green chili
Låt den sedan kallna, håller ca. 1 vecka i kylen.
Köttfärsen stekes och kryddas efter smak med tacokrydda eller med salt, peppar, chilipulver, cayennepeppar och vitlök.