Kan man frysa parmesanost?
Har köpt en stor bit parmesanost och ser nu att vakuumet har släppt. För att få den att hålla - kan jag frysa den?
Lily
Har köpt en stor bit parmesanost och ser nu att vakuumet har släppt. För att få den att hålla - kan jag frysa den?
Lily
Jag brukar frysa parmesan, i portionsförpackning liksom. Jag använder bara parmesan till att ha på pasta så jag river den i lagom storlek och fryser i portionsburkar. Funkar bra för mig iaf.
Ja inga problem, du kan frysa in både bit eller riva den först
ja grejen med att frysa ost är ju att den lätt blir smulig men dety gör ju inte så mycket om man ska ha den i maten
Visst. Jag förvarar en bit parmesan i frysen och river den utan att tina först.
jag gör precis som Aaliyah
har även en hård getost i frysen och gör likadant över sallad
(använder alltid potatisskalaren för att få stora goda strimlor)