Angelicagranholm skrev 2014-07-16 22:58:44 följande:
Skruva upp locket på saltkaret på restaurangen och sätt tillbaka det så när nästa som ska salta åker locket av och all salt hamnar på dens tallrik. När polaren tar med sin nya kärlen första gången säger du men fan hon/han är ju inte så ful som du beskrev.
Nej, nej och åter nej till att skruva av lock på salt/pepparkar. Det ställer till det rejält och är bara elakt. Av erfarenhet kan jag berätta att det så kallade pranket kan försätta en hel restaurang i skiten. Många lyfter karet i just locket vilket resulterar i glassplitter och salt överallt. Någon måste städa upp det, och vem blir det? Jo, det blir servitören/-trisen som har andra gäster att ta hand om med. Detta resulterar i en hel del onödig stress för redan underbemannad serveringspersonal och förstörd utekväll för många av restaurangens gäster, för att inte tala om stackaren som sitter med knät fullt i krydda och glas.