Stenhårt kokt ägg?!
Hej!
Vet du något knep för hur jag ska få mitt ägg stenhårt aå att jag vinner äggknäckartävlingen imorgon?
Dela gärna med dig!
Hej!
Vet du något knep för hur jag ska få mitt ägg stenhårt aå att jag vinner äggknäckartävlingen imorgon?
Dela gärna med dig!
Smält stearin på toppen och sidorna fungerar. Fast om motståndarna får veta brukar det pratas om fusk...
Vad är en äggknäckartävling?
en, två, tre - knäck!! "du fuskar och knäcker bredvid toppen" "jag vann" "nähä, du har en spricka där, det har inte jag"
kanske inte den bästa förklaringen men åt det hållet. Stearin funkar fint. Gör det subtilt bara så vinner du lätt över barnen.
Nästan lite för försiktig och mjuk.
Men oj, nu blir jag ju ot. Det är inte du som skulle analyseras utan äggen.
Om man verkligen koncentrerar sig och knäcker utifrån chi och kraftcentrum fungerar det?
Koka ägget hur länge som helst.
När jag gick på mellanstadiet vann jag överlägset med mitt ägg som hade kokat i en halvtimma.
Brukar man inte ha i mycket salt i vattnet också för att skalet ska bli hårdare?
Nu är dom i skolan och tävlar, hade salt i vattnet och kokade i ca en kvart.. *hoppas hoppas*
Jag tar inte alls detta på blodigt allvar..
Å tack för alla svar!
vann dom?
Knulla era mammor