• Pilla70

    utredning i västerås??

    hej!
    är det någon som gjort utrednng på kvinno/fertilitetskliniken i västerås?
    vad gör de första gåången?
    hur är personalen där?
    vi ska dit i september och jag ä jätte nervös.

  • Svar på tråden utredning i västerås??
  • Singha01

    Det kommer att gå bra ska du se. Ingen av varken läkarna eller barnmorskorna är i allafall elaka , om det är till någon tröst. Jag har då aldrig blivit otrevligt bemött. Som sagt var förbered dig med frågor så ska du se att även dr Johan tar sig tid till att svara på dem. Lycka till!!

  • Pilla70

    hej!
    jag blev otroligt stressad och nervös av era svar först men sen när det fått sjunka in lite så känns det bättre men tack för att ni ugnade mig ytteerligere
    kram

  • hungryheart

    Denna tråd är visst 7 år gammal ser jag nu.
    Men jag blev så vansinnigt nyfiken.. Hur gick det med IVF i Västerås för er? Jag och min pojkvän ska dit på vårat första besök (utredning redan klar av privatgyn specialist per rymark) nu om två veckor...
    Så nyfiken på vad som händer på första besöket och hur dom var läkarna o barnmorskor?!

  • Sjärnfall

    Hoppas du får svar fast tråden är några år... :)
    Jag går också hos rymark och jag känner inte alls igen deras beskrivningar om kvinnokliniken. Jag tycker rymark är väldigt bra och framförallt optimistisk och resultatinriktad. Inga väntetider här inte :)

  • Noca01

    Hej Stjärnfall och hungryheart, jag går i västerås på fert.mottagningen. Kan stämma in med vad som skrevs 2005....bemötandet är väl inte alltid det bästa. Vem är denna Per Rymark, och varför har ni gått hos honom?

  • Sjärnfall

    Åh jag skrev fel. Rymark är idag läkare på specialistläkarna som ligger nere på stan. Anledningen till att vi går där är för att vi ville påbörja utredning. Det var min barnmorska som tipsade om dem mottagningen och vi är som sagt supernöjda. Han är otroligt lyhörd och resultatinriktad. Jag har redan vart där 4 gånger och jag påbörjade utredning i september. Det fanns varken något fel på mig eller mannen enl. provsvaren. Jag fick själv välja om jag ville börja med spolning eller om vi skulle testa pergotime.

  • Pärlans

    Är jag den enda som upplevt denna Per Rymark som kränkande och sexistisk? Jag var i chock efter mitt första (och enda) besök hos honom.

  • Jonna86

    Hej, ska till per rydmark i morgon. Först besöket någonsin på någon fertilitetsmottagning efter 2 och ett havt år försökende med bara en graviditet som slutade i tidig missfall. Hur går besöken till?

  • Jensu

    Hejsan, 

    vet inte hur gammal eller aktiv denne tråd är men provar att skriva ☺️ 
    jag och sambo ska träffa läkare på ferten i Västerås nu i veckan? så nervös.. kanske för att man känner sig lite oförberedd på vad som ska hända.. tänkte att ni här kanske gått igenom detta redan. 


    jag har varit på vc och tagit blodprover som jag antar att läkare kommer att ge svar på på plats? Vi är barnlösa då sambo har en medfödd sjukdom som gör att han inte kan skjuta till helt enkelt. 

    hur ser processen ut? Vad diskuteras på detta möte? Vad händer sen? Ska man prata med kurator?  hur lång tid fick ni vänta innan ni gick börja med behandling? 

    hit me up 🥰

Svar på tråden utredning i västerås??