• Triple Trouble

    Tvillingar i sommar, del 12

    Vi tvillingmammor kör vidare, vi siktar på ett nyttigare och lättare 2010 Snack om tvillingar och livet.

    Vart har åren tagit vägen, min dotter fyller fyra och killarna är 2,5. Jag hänger inte med...

    Nu kör vi tjejer!

  • Svar på tråden Tvillingar i sommar, del 12
  • Tindrasson

    Du äter väl inte samma sak varje dag va TT?

    I morgon ska jag väga in mig på Vikt Väktarna. Som tur är har dom ökat på mötestiderna. Så nu funkar det för mig att gå med där. Innan kunde man bara gå dit och väga sig 16.30. Men nu kan man väga sig 18.30 också. Funderade ett tag på att gå med online. Men jag tror jag behöver komma hemifrån lite och få träffa folk och bli sporrad så också.
    Mitt BMI ligger på 28,5.
    Det krångliga med vv är väl att resten av familjen kanske inte vill äta samma som jag. Stå och laga två olika måltider är ingen direkt höjdare.

  • Triple Trouble

    nä, inte samma varje dag, men kanske två dagar i veckan äter jag ovanstående. Byter ut middagen mot tex lax, räkor eller fläskkarre, wok mm. . Ibland råbiff, alltså rå köttfärs med lök och äggula, min favoritmat   Igår åt jag faktist hamburgare med bröd, lite onyttigt, men vad 17. Jag lagar dubbelt, ungarna äter vanlig mat och rätt så fet mat, så det går inte. Henrik lagar annan mat oftast då han inte alltid är sugen på det ungarna äter, så det blir tre olika ibland  

    Då är vi ungefär på samma utgångsläge tindrsson om man jämför bmi iaf

    måste börja träna bara, får panik när ni är så duktiga.

  • EmelieG84

    TT: Du kan göra stor kok på precis allt! Vi alla äter samma mat här hemma, vill jag ha minder fett el nåt så tar jag bara ute lite åt mig.

    Idag har jag varit och tränat,har inte gjort de på ca 5 dagar nu har varit så trött och förkyld.Imon är de yoga:) Nice...

    Nu ska jag äta lite efter träningen!

    Lycak till med viktminskinen GIRLS!!! GO GO GO!!!!!

  • Triple Trouble
    daemz skrev 2010-02-17 20:59:27 följande:
    Mitt Bmi 27,kollade nu... Fy fan man blir ju deppig
    har man mycket muskler så går det ju inte att räkna så. Visst har vi mycket muskler och tung benstomme va...
  • EmelieG84

    Va på 2½ år kontroll i tisdags.. Hjälp va dom växer fort och mkt nu:)

    Tindra 100 cm 17 kg
    Wilma 99 cm 16,6 kg
    Pratet är toppen och allt annat oxå:) Hur stora va era??

  • Triple Trouble

    Hallå, här har de inte 2,5 års koll utan bara 3 års koll. Tror Joakim är 98 cm och jesper några centimeter kortare. Jesper väger 13,8 och joakim 16 kilo, han är den stora av dom. Han har alltid legat en kurva över normalstrecket och jesper en under normalstrecket. kanske borde ta med dom för att mäta för skojs skull.

    Du har långa tjejer daemz Min dotter som är 4 är 108, en kurva över normalstrecket. Bra att dina tjejer växer och frodas och är duktiga

    annars är det en tråkig dag idag, när jag kom till parkeringen så har någon slagit in hela bakrutan på våran Chryslerbuss, fan vad folk skall jävlas. Räckte det inte med att de förstörde tanken sist och slangade bensin?? Vi har fasiken inte 1000 kr till självrisk för detta. Elräkningen gick på 7000 för två månader...!! hjälp.

    kram

  • EmelieG84

    Fy va tråkigt TT:( Idioter finns de gott om!

    Jag dom växer på bra, har alltid leget över på både längd&vikt kurvan men äntligen börjar vikt kurvan plana ut. Den har gått rakt upp innan ;)

    Tjejer!: Hur går de för er med vikten?? -3 kg nu här..

  • Triple Trouble

    bra där daemz!  Jag hade ju gått ner 4 kilo, men har inte vågat väga mig denna vecka (ätit lite onyttigheter) ska väga mig i morgonbitti och se.

    Men jag fattar inte varför de måste förstöra, stjäl något åtminstonde liksom...?! Känns värre när de bara ska förstöra.

    Ikväll är det ridskolan, längtar

  • Tindrasson

    Här är det också bara 3 års kontroll. Har vi tur kanske tjejerna har lyckats växa och närma sig 80 strecket. Skulle tippa på att dom väger 11 och 12 kg.

    Linnea står mest hela tiden nu. Än så länge med stöd bara. Går genom att hålla sig i i en vagn eller möbler. Ebba står med stöd med. Men inte lika mycket som Linnea. Men det kommer väl.

    Gick med i viktväktarna för 1 vecka sen. Första veckan gick så där. Gick bara ner 2 hg. Men å andra sidan åt jag både tårta och godis. Så det kanske inte är så konstigt.

  • EmelieG84

    Blä börjar bli trött på att va hemma nu, har varit hemme i en vecka nu. Inte ens varit utanför dörren men än när jag rökat!{#lang_emotions_yell} Hoppas på att N kommer hem i tid så att jag kan åka träna ikväll...

    Ger ni era barn några vitaminer el kör nu ff d-dropparna?? Funderar på Sanna Sol

  • Triple Trouble

    så trött idag, konstigt nu när man får sova känns det tröttare än alla våra helvetesnätter. Kroppen kanske hämtar upp sig nu.  Vilka små gullpluttar du har tindrasson Duktiga de är som kan stå så bra! Inga gipsningar på länge nu va? Peppar peppar.

    Har bokat en resa till cypern två veckor i juni, gissa om killarna tjatar om bamse och skalman varje dag nu. De vet att de måste vara snälla nu så de får åka, bra morot!

  • Triple Trouble
    daemz skrev 2010-03-03 15:50:01 följande:
    Blä börjar bli trött på att va hemma nu, har varit hemme i en vecka nu. Inte ens varit utanför dörren men än när jag rökat! Hoppas på att N kommer hem i tid så att jag kan åka träna ikväll...Ger ni era barn några vitaminer el kör nu ff d-dropparna?? Funderar på Sanna Sol
    Vad är de för sjuka nu då? Stackare, man blir mentalt galen av att vara hemma när de är sjuka.

    Våra får d dropparna när vi har dom, nu har de varit slut några månader. Sen glömmer jag de typ 5 av 7 dagar.... Sen får de omega 3 kapslar.
  • dubbelt upp

    Hej hej, Vi e oxå sjuka - eller har varit. Feber och tjock hosta... Fyah! Daemz: Har varit på BVC idag och vägt och mätt. De var 100 cm långa och vägde 16,3 och 15,7 så de är långsmala mina :) Och de läste hela syntavlan för syster Maria :)))) Hon bara skrattade - Hon hade just frågat om de visste vilken färg som kritorna hade som de fick rita med. Hon sa att det var kanske en lite mesig fråga när Noha började tala om hur många kritor det var ;) Man får väl vara liiite stolt när man e mamma eller ? ;))) Massa kramar till alla!!

  • EmelieG84

    TT. En förkyldning som liknar djävulen! Nu är febern bort och de är "pigga" men orkar inget och är super gnälliga. Hostan tar kol på dom. Vågar man va ute och leka en stund fast de hosta super mkt?? Vet ej om de kommer att orka vara på dagis med denna hosta nästa vecka om inte den gett med sig!?

  • Triple Trouble

    vi fick en jättebra hostmedecin utskriven, LEPHETHON tror jag den hette. Jag skulle inte skickat till dagis om de har så mycket hosta, är ju asjobbigt att hosta.stackarna.  krya på dom

    Dubbelt upp, vilka "mastodonter" du har!!! 100 cm!  Smarta killar, jätteduktiga. Mina killar kan bara rosa som färg, och inga bokstäver.

  • EmelieG84

    Ja våra kids är stora.. Mina kan färger hyffast bra om de vill men inga bokstäver.

    Vi har oxå haft den Lep.. host medicinen. Men vill inte använde den för mkt eftersom att de är morfin i..

  • EmelieG84

    FAAAAAAN!!! Nu har Tindra öroninflammation, men vi ska av vakat med att åka in för hon är inte speciellt påverkad, så dom tyckte att de är ornädigt att ge en antibiotikakur i "onördan"... Bläää orkar inte mer

  • Triple Trouble

    Hallåj, här var det dött Stackars tindra med öronen, hoppas det läker ut av sig självt snabbt. Vem kollade öronen? Vi går hos en öronnäsahals specialist som är jättebra på att bedöma grad av öi. De vanliga akutläkarna har inte så bra koll faktist.

    Josefines läkare sa att det var ytterst lite morfin i lepheton så det var ingen fara, men klarar de sig utan är det ju bra. Har ni mollipect hemma också?

    Hur går det för er andra? Såg att Mallamojs inte varit på familjeliv sen i jan, skickade ett medd till hennes moster på familjeliv, kanske hon vet vart hon är

    Tror min våg väger fel nu, trots massätande i flera dagar så visade vågen på -6 kilo igår?? det kan fasiken inte stämma. Ska prova i morgon igen. Är det 6 kilo så är det helt fantastist!!

    kram på er.

    ps var det bra på båtmässan enzo???

Svar på tråden Tvillingar i sommar, del 12