ClådBärry skrev 2010-08-12 10:34:23 följande:
Berätta mer om äckligheterna.
Kom en gris in med en fet varböld, blandades det bara in i leverpastejen.
Sen den typiske svenske "prickekorven" får sin smak genom att den blir gammal. De skrapar av äckelheterna som växer på den.
Rester, hjärna osv maldes ner till korvar. (det gör det förvisso normalt också. Men det är knappt något KÖTT i scans korvar..)
Och de oätbara resterna maldes ner och skickades till något annat som de gjorde djurfoder av.. inte vilket djurfoder som helst.. Utan till grisar, så grisarna åt grisar..
Själva avlivningen var enligt min far inte okej.. Och det kunde hända att en gris fick sån adrenalinkick att de faktiskt pissade på arbetarna. Nu är ju det sista över 15 år sen, så reglerna har väll ändrats..(blivit hårdare)
Köttbullar, hamburgare, etc blandade de in JÄTTE mycket- tror det var potatismjöl.
Samt var det även där bara nermalda rester..
Vi fick seriöst inte lov att äta scans mat, ALLS.. Han gjorde ju mycket själv.. hade "rökrum" också, där han rökte lax, korv osv.