flintastek i ugn, hur?? Recept tack!!
Har en flintastek i kylskåpet som jag vill tillaga i ugn. Jag undrar därför om nån kan berätta hur ni brukar gör, temperatur på ugnen (har inte varmluft) och tillagningstid osv.
Tack på förhand!!
Har en flintastek i kylskåpet som jag vill tillaga i ugn. Jag undrar därför om nån kan berätta hur ni brukar gör, temperatur på ugnen (har inte varmluft) och tillagningstid osv.
Tack på förhand!!
Det är samma styckningsdetalj, men i en annan form.
Sen när den är kryddad, så är den även rimmad till viss del.
Jag skulle kört den med en rub(då jag hade valt en okryddad flinta).
125grader tills den nått 55-60grader, sen ta ut den.
Sen på med grillen(full fräs) och penslat på någon god glaze, som jag bränner fast när värmen är uppe i på grillen i ugnen.
Tar inte mer än någon minut per sida.
Vila i 10min, sen skiva upp den om alla inte har varsin flintastek.
Till detta skulle jag ha en god sallad, en bakad potatis och en BBQ-sås.
Typ denna bbqpitboys.com/recipes/bbq-sauce-country-style
Som är grymt god till gris och grillat.
Och rub typ denna bbqpitboys.com/recipes/cajun-rub
Det är samma styckningsdetalj, men i en annan form.
Sen när den är kryddad, så är den även rimmad till viss del.
Jo, det har jag.
Dock är det stor skillnad i hur man tillagar det.
Men fortfarande samma del på grisen, som man har till julskinkan och flintan.
Jo, det har jag.
Dock är det stor skillnad i hur man tillagar det.
Men fortfarande samma del på grisen, som man har till julskinkan och flintan.
Jag säger detta, för det slås bakut när man nämner julskinka.
Bara för man inte kallar det rimmat, så betyder inte det att det är saltat som julskinkan är.
Men med lite kryddor också.
Detta säger jag för det var ett jävla tjafs om rimmat som argument att det inte är samma sak.
Finns inget som säger man inte kan smaksätta julskinkan.
Nä, jag vet att det är mer, och det är inte detta som är poängen.
hej 200 grader i ugn ca 25 min men vänd efter halva tiden
hej 200 grader i ugn ca 25 min men vänd efter halva tiden