Kvinnors olika åldrar i smaker.
Kvinnor som vi alla vet åldras i de flesta fall inte så bra. Utseendet förfaller, humöret blir värre, rösten försämras osv. Alla gifta och skilda män som har vart gifta med samma kvinna i 20år eller mer vet vad jag talar om. men det är inte bara utsidan och personligheten som förvärras utan även själva smaken.
Så här är en smakguide genom kvinnans åldrar:
18-22 Hallon, fräscht, sött och gott.
23-28 Jordgubbar, lite kraftigare och en viss nyans av syrlighet, men gott.
29-33 Blåbär. Hyfsat gott men skulle behöva lite strösocker.
34-38 Grönmögelost. Kan vara gott, men oftast inte. Helst behövs vin till för att döva smaksinnet lite.
39-45 Inlagd sill. Luktar inte bra, smakar inte särskilt bra, men går ner med stora mängder snaps.
46-55 Ruttna räkor. Oätbart men vid svår desperation kan det gå ner, räkna dock med svåra kväljningar.
56+ Bakfylleurin. Skall inte konsumeras under några omständigheter.