• sextiotalist

    fläsklägg och rotmos

    Rotmoset var gott, fläsklägget gott.

    Men hur får man tag i fläsklägg där man kan få ut mer än knappa 40% . Resten är ben och svål.

    Tips mottages gärna vad jag ska tänka på nästa gång jag köper fläsklägg

  • Svar på tråden fläsklägg och rotmos
  • Aniiee

    Nä. Det är så. Lårben på grisar ser ut så. Inget att göra åt.

    Du kan köpa fläsklägg UTAN ben, men det blir inte samma smak, eftersom smaken sitter i ben och svål/fett.

    Därför det är så billigt också, för att det är just mest bara ben.


    Känner du dig nostalgisk idag? www.imdb.com/list/ls031330344/
  • sextiotalist
    Aniiee skrev 2016-01-24 19:33:21 följande:

    Nä. Det är så. Lårben på grisar ser ut så. Inget att göra åt.

    Du kan köpa fläsklägg UTAN ben, men det blir inte samma smak, eftersom smaken sitter i ben och svål/fett.

    Därför det är så billigt också, för att det är just mest bara ben.


    Jag får köpa mer då. Man vill ju inte ta bort smaken
Svar på tråden fläsklägg och rotmos