• JennyThe

    Laga o frysa in kycklinglår?

    Jag har tinat alldeles för mycket kycklinglår inför imorgon. Jag ska laga kyckling i ugnen m rotgrönsaker som vi ska äta. Vad kan jag göra m resten? Blir det gott att koka och sen bena ur o ha till kycklingsallad? Gärna något som går att frysa in t nån annan dag...

  • Svar på tråden Laga o frysa in kycklinglår?
  • nnnnnnnn

    Jag hade lagat dem i ugnen, med lite salt och örtkryddor.
    Sen som du skriver - benat ur dem och lagt det losstagna köttet i kyl eller frys.
    Kanon till kycklingsallad, paj, pastasås eller vad du vill!

  • ammela

    Frys in styckvis i folie och lägg i en påse bara! Brukar alltid göra typ 2 kg kyckling och frysa in lätt och gott att ta upp en dag man behöver.

Svar på tråden Laga o frysa in kycklinglår?