• Mom2be262

    Oystersås eller Sichuan?

    Bruna såsen i thaimat, är det oystersås eller är det szechuansås? Om man köper oystersås i affär, ska man göra något mer med den eller bara ha i maten? Mvh aldrig gjort thaimat

    Vill göra En klassisk kycklingwok med grönsaker

  • Svar på tråden Oystersås eller Sichuan?
  • qfnafnjf

    Testa soya. Båda är soyabaserade.

  • Mom2be262
    qfnafnjf skrev 2018-09-07 17:30:12 följande:

    Testa soya. Båda är soyabaserade.


    Men soya är som saltvatten så det hoppar jag över ;)
  • Mom2be262
    qfnafnjf skrev 2018-09-07 17:30:12 följande:

    Testa soya. Båda är soyabaserade.


    Men soya är som saltvatten så det hoppar jag över ;)
  • Mom2be262
    qfnafnjf skrev 2018-09-07 17:30:12 följande:

    Testa soya. Båda är soyabaserade.


    Men soya är som saltvatten så det hoppar jag över ;)
  • Mom2be262
    qfnafnjf skrev 2018-09-07 17:30:12 följande:

    Testa soya. Båda är soyabaserade.


    Men soya är som saltvatten så det hoppar jag över ;)
  • Mom2be262
    qfnafnjf skrev 2018-09-07 17:30:12 följande:

    Testa soya. Båda är soyabaserade.


    Men soya är som saltvatten så det hoppar jag över ;)
  • qfnafnjf

    Ja det är de andra också. Eftersom du inte är kompetent nog att läsa på nätet själv bedömer jag att detta är en trolltråd vilket också kan ses utifrån mängden repetitiva poster. Du föll visst på eget grepp där.

  • Mom2be262
    qfnafnjf skrev 2018-09-07 17:46:46 följande:

    Ja det är de andra också. Eftersom du inte är kompetent nog att läsa på nätet själv bedömer jag att detta är en trolltråd vilket också kan ses utifrån mängden repetitiva poster. Du föll visst på eget grepp där.


    Oj! Tror jag klev på en öm tå när jag tackade nej till ditt svar? Var inte meningen. Vi kan diskutera min kompetens när din kompetens räcker till att lista ut att något blivit fel när svaret postades... :)

    (Varför skulle det här vara topic för en trolltråd? * kliar mig på huvudet * )
  • qfnafnjf
    Mom2be262 skrev 2018-09-07 18:26:07 följande:
    Oj! Tror jag klev på en öm tå när jag tackade nej till ditt svar? Var inte meningen. Vi kan diskutera min kompetens när din kompetens räcker till att lista ut att något blivit fel när svaret postades... :)

    (Varför skulle det här vara topic för en trolltråd? * kliar mig på huvudet * )
    Du hoppas du gör det för att avsikten var att trolla. Kul för dig.

    Hej påre!

    PS jag angriper enbart din kompetens kring matlagning vilken tydligen är bristfällig och det kan du tydligen inte hantera eftersom du själv vet att din uppgift är att stå framför spisen.

    Trollar du så kan jag göra det. Ingen avsikt att provocera, jag säger bara sanningen.
Svar på tråden Oystersås eller Sichuan?