• MammaLindiz

    40 och vill ha en första sladdis!

    Hej. Jag undrar om det är nån mer som har fått bara ett barn trots utan preventivmedel. Vi fick våran dotter okt-2000 oplanerat men absolut inte oönskad. Innan henne hade jag vattencysta och fick p piller som jag slutade med efter 3 månader pga diabetesen. Så blev jag gravid direkt. Sen dess har vi inte haft preventivmedel. Har gått på undersökningar genom åren först pga att jag efter några år fick ont vid samlag och hade mellanblödningar. Då sa dom att det var slidkramp och blödningarna var gammalt blod sen tidigare mens. Sen efter ytterligare några år så lämnade mannen in spermaprov och det var ok. Jag gjorde undersökningar och fick oergotime som inget hände. Sen efter några år igen så såg en annan läkare att jag hade endometrios så jag har gjort 3 stycken titthålsoperationer. Har även fått perotime igen sen jag fick endometrios. Och mannen har lämnat in spermaprov igen och det var ok igen. Vill ge våran dotter syskon och det gör mig ledsen att det inte blivit så. Hon fyller 20 år i oktober och jag är snart 41 år och mannen 43 år. Jag har diabetes typ 1 sen 94. Endometrios fick jag veta 2015 och hypotyreos fick jag veta 2014-2015. Är det verkligen för sent????????? Väldigt rörigt inlägg.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2020-06-02 21:46

    Vi fick våran dotter med akut kejsarsnitt v.33+6 hjärtbarn

  • Svar på tråden 40 och vill ha en första sladdis!
  • Anonym (dp)

    En första sladdis? Vill du sedan ha fler sladdbarn?

  • Anonym (Sladdmamman)

    Tror inte att din dotter blir ledsen om hon inte får ett syskon nu när hon är gammal nog att skaffa egna barn.
    Men jag förstår att du och din man gärna vill ha ett barn till.

    Jag fick barn med 18 års mellanrum. Ville bara ha ett barn från början men med åren ändrade jag mig och när den stora var 13-14 började försöken. Som misslyckades.
    Det blev tillhål för min del och spermaprov för mannen. Hans spermier visade sig inte vara optimala men fullt fungerande, jag visade mig ha endometrios. Läkaren spolade rent "systemet" under operationen och bara någon månad senare plussade jag.

    Mitt nästan vuxna barn "behövde" inget syskon så sent i livet, när barndomen ändå var över. Men tog ändå till sig den nya lilla krabaten.

    Idag är de runt 20 repektive 40 och är bästa vänner!
    Men någon syskonglädje under yngsta barnets småbarnsår fanns ju inte, dock var äldre syskonet gärna barnvakt om det behövdes. Eller för den delen för att den stora ville det själv, eller den lilla frågade.

    Lycka till!

Svar på tråden 40 och vill ha en första sladdis!