• Wed 10 Aug 2022 13:56
    6634 visningar
    1 svar
    1
    6634

    Jätteorolig mamma

    Hej! Jag hoppas genom mitt inlägg få kontakt med andra människor som kanske sitter i samma sits eller känner någon som gör. 
    Jag är nämligen så orolig för min lilla tjej som är just nu är 20 månader, hon är väldigt sen i utvecklingen. Hon har precis börjat ställa sig upp efter möbler osv. Hon går inte och är liksom darrig i benen så det är långt borta. Hon pratar inte, inga ord alls, hon klappar inte händer eller gör andra saker som man kanske brukar i den åldern. Sen vill hon heller inte äta, jag har försökt med allt, dels vill hon inte ha klumpar så jag mixar liksom allt men det enda hon vill ha är en speciell burkmat så den äter hon varje dag annars ingenting förutom ersättning (som BVC sagt att vi ska fortsätta med istället för välling)
    Hon skelar också ibland och har olika storlek på pupillerna. BVC har skickat remiss för att kolla om hon har någon diagnos eftersom hon är så sen. Även remiss till ögon och en för att kolla hörseln. 
    Men saken är att jag det senaste har kollat runt lite på nätet och läst mycket ol hjärntumör, att man då är sen i utvecklingen och svårt för att äta, man kan också börja skela. Jag är så rädd och har ringt läkare men dom bara pratar bort och säger att jag inte ska oroa mig. Men jag kan liksom inte sova längre för att jag är så orolig för min lilla gumma. Det enda jag tänker på är hjärntumör. 
    Ber om ursäkt för långt inlägg men är det någon där ute som har erfarenhet eller varit i samma sits så kan ni väl skriva. 
    Tack på för hand!

  • Svar på tråden Jätteorolig mamma
  • Little­Sunshi­ne84
    Tue 27 Sep 2022 20:12
    #1

    Jag kan inget om sånt här men ville skriva en rad efter att jag läste ditt inlägg. Förstår att du är orolig. Jag har själv en pojke som inte följde normal utveckling gällande språket. Visade sig vara hörselnedsättning och generell språkstörning. Så jag förstår din oro. Jag vill också säga att oavsett diagnos så är ditt barn samma underbara person och inget kommer att förändras efter en utredning. 


    Skickar styrkekramar

Svar på tråden Jätteorolig mamma