• Turtur­duvanm
    Thu 25 Aug 2022 12:26
    4027 visningar
    2 svar
    2
    4027

    Precis börjat studera och fått ett plus!

    Som rubriken lyder, precis börjat studera en två åring utbildning(för en vecka sedan). Har varit utan p-piller i över 1,5 år och det har inte blivit något, förrän nu, fick plus för två dagar sedan. Känner att det är lite typiskt just nu, samtidigt som jag är världens lyckligaste men vet inte hur jag ska lägga upp det. Är tjänstledig i grund och botten för att studera till ett helt annat yrke. Någon som varit i samma situation? hur löste ni det?  Vill absolut inte lämna min plats på utbildningen då jag äntligen kommit in, vill absolut inte gå tillbaka till jobbet. När ska man prata med utbildningsledare? ska man göra det redan? Eller hur går man tillväga? ???? så många snurrande tankar. 

  • Svar på tråden Precis börjat studera och fått ett plus!
  • Thu 25 Aug 2022 12:30
    #1
    +1

    Har fött båda mina barn under studietiden. Första barnet på komvux när jag pluggade till undersköterska. Andra barnet på universitet när jag pluggade till sjuksköterska och ska få tredje barnet precis nu när jag ska börja plugga till specialistsjuksköterska. 

    Personligen har jag inte tyckt att barnen är ivägen för studierna alls, på komvux fick jag ta med mig dottern på lektionerna, på universitetet hade jag min fantastiska mamma som var barnvakt utanför klassrummet vid behov, i övrigt gjorde jag så mycket som bara möjligt på distans. Ska köra samma upplägg den här gången.

    Tycker timingen är bra för dig, du hinner 9 månader innan bbebisen kommer, kommer precis till sommarlovet. Kan vänja in dig vid bebisen under sommaren och sen köra sista året starkt. Lägg upp en plan så kommer det gå hur bra som helst, var inte rädd att be andra om hjälp. Grattis till ditt plus! 

  • Thu 25 Aug 2022 21:09
    #2

    Grattis till plusset! Man brukar ha rätt till studieupphåll med garanterad plats efteråt, när man läst en termin. Kolla på skolans hemsida eller kontakta studievägledningen

Svar på tråden Precis börjat studera och fått ett plus!