Mörk choklad eller mjölkchoklad?

Varför ligger detta i sex-kategoin?
För du har väl inte använt mat som någon slags omskrivning för hudfärger?
Varför ligger detta i sex-kategoin?
För du har väl inte använt mat som någon slags omskrivning för hudfärger?
Som liten twink och till hälften rasifierad vill jag ha en vikingabärsärk och en zulukrigare samtidigt i en gaytiramisu med tre olika lager, där det ljusbruna lagret är väldigt mycket mindre och nästan försvinner mellan det ljusa och det mörka.
Varför ligger detta i sex-kategoin?
För du har väl inte använt mat som någon slags omskrivning för hudfärger?
Mjölkchoklad är för barn.
Mörk choklad är för vuxna.
Mjölkchoklad är för barn.
Mörk choklad är för vuxna.
Minst 85-procentig choklad. Allt annat är för sött.
Så ni pratar om faktisk choklad? Ok då, misstolka de litegrann. Är inte så mycket för choklad när jag är sugen på nått godis/söt så är jag barnsligt förtjust i efterrätten Tiramisu.
Jag kan uppskatta både mjölkchoklad, mörk choklad och vit choklad. Det ena utesluter liksom inte det andra. Men jag vill helst inte att chokladen är enbart sliskigt söt som tyvärr en del mjölkchoklad och vit choklad kan va. Helst ska det finnas lite sälta med i botten för att typ balansera.
Men inget fel på t.ex. original-Tobleronen som ju är mjölkchoklad eller Marabou Schweizernöt, Apelsinkrokant eller Noblesse eller Ritter Sport Honey Salted Almond. Eller Marabou Darkmilk som jü är mörkare mjölkchoklad.
Bland mörk choklad är Lindt Excellence Salty Liquorice och A Touch Of Sea Salt några favoriter. Ska faktiskt prova Lindt Excellence Dark Intense Fig nästa gång. Tror den kan va riktigt god!
Vit choklad jag gillar är t.ex. vit Toblerone och så nån tysk luftig variant som brorsans tyska flickvän bjöd mig på (minns inte va den hette).
Fan va gott det är med choklad asså!
Jag kan uppskatta både mjölkchoklad, mörk choklad och vit choklad. Det ena utesluter liksom inte det andra. Men jag vill helst inte att chokladen är enbart sliskigt söt som tyvärr en del mjölkchoklad och vit choklad kan va. Helst ska det finnas lite sälta med i botten för att typ balansera.
Men inget fel på t.ex. original-Tobleronen som ju är mjölkchoklad eller Marabou Schweizernöt, Apelsinkrokant eller Noblesse eller Ritter Sport Honey Salted Almond. Eller Marabou Darkmilk som jü är mörkare mjölkchoklad.
Bland mörk choklad är Lindt Excellence Salty Liquorice och A Touch Of Sea Salt några favoriter. Ska faktiskt prova Lindt Excellence Dark Intense Fig nästa gång. Tror den kan va riktigt god!
Vit choklad jag gillar är t.ex. vit Toblerone och så nån tysk luftig variant som brorsans tyska flickvän bjöd mig på (minns inte va den hette).
Fan va gott det är med choklad asså!
Snickers rules. Nr 1 i världen
Cloetta Kexchoklad
Mjölkchoklad.