• Anonym (bskille)

    Kvinnors syn på bisexuella män

    Många kvinnor här på FL verkar ha en väldigt negativ för att inte säga föraktfull inställning till bisexuella män. Samma personer hävdar ofta bestämt at de inte är homofoba, men har inga problem med att säga att de "'äcklas" av en man som har eller har haft sex med en annan man. För mig som man framstår den här inställningen som väldigt märklig. En sak är om man inte attraheras av en person pga av deras fysiska attribut - jag har full förståelse för att heterosexualla kvinnor i allmänhet inte attraheras av män som är "fjolliga", men dessa kvinnor verkar tycka att även en man som är manlig och helt heterosexuell i sin utstrålning plötsligt blir direkt motbjudande om han yppar att han haft sex med män (om än bara som ett ungdomligt experiment). Jag tänder inte själv på kvinnor som är butch eller tydligt mer lesbiska än hetero, men vore jag för övrigt attraherad av en kvinna skulle det inte röra mig ryggen om hon hade haft sexuella erfarenheter med en kvinna. Det påverkar för min del inte en sekund huruvida hon är kvinnlig eller inte för mig. Så varför tänker (en del) kvinnor så här?

  • Svar på tråden Kvinnors syn på bisexuella män
  • Anonym (Nä)

    Kan ju bara tala för mig själv, men jag skulle inte se det som ett problem. Jag vet att min sambo har testat att ha sex med killar (men kommit fram till att det inte är nåt för honom) och det rör mig inte i ryggen. Hade inte varit annorlunda om han hade kommit fram till att han var bisexuell. 

  • Anonym (Alice)

    Jag känner att jag som mycket heterosexuell, traditionell och konservativ kvinna inte vill bli indragen i den världen, och ännu mindre vill jag att mina barn ska bli indragna i den världen. Tänk om karl'n plötsligt skulle dra med barnen i en PRIDE-parad, eller skicka dom på något queer-kollo utan att man själv kunde hindra det?

    Och hur skulle man kunna lita på, att karl'n inte plötsligt får ett återfall, och har sexuella kontakter på offentliga toaletter och i parker med män? Detta är ju också mycket lättare att få till (har jag förstått), än sexuella kontakter mellan män och kvinnor, eftersom kvinnor (så vitt jag vet?) inte har sex med män på så lösa boliner. Så man skulle alltid få vara orolig för att han skulle vara otrogen med andra män, och kommma hem med sjukdomar.

    Detta med sjukdomarna är en stor del av det för mig, eftersom dessa sjukdomar - inklusive HIV som fortfarande är en livshotande sjukdom trots bromsmediciner (som också har biverkningar) - frodas just bland homosexuella män, p.g.a. av att de har så många partners. Eller så smittar man kanske sitt barn i magen med syfilis, utan att ha förstått att man själv är smittad...

    Jag tycker helt enkelt att det är lugnast, säkrast och tryggast att välja bort sådana män, på samma sätt som jag väljer bort män med ett kriminellt förflutet eller missbruks-förflutet. För ofta är detta inte så förflutet som man trott, längre...

  • Anonym (Alice)
    Mandel skrev 2024-03-29 07:47:31 följande:
    Jag pratar om min erfarenhet och inte folk i allmänhet.
    De fördömde saker utan att ens veta vad det var eller handlade om.
    Man kan ju inte veta hur något är om man aldrig provat det själv.

    Man är inte inskränkt för att man inte vill testa, men lägger man till en massa om att det är äckligt, vidrigt, bara homosexuella gör så,  man är hora osv då är man dömande och inskränkt.

    Bästa svar jag fått när saker varit uppe för diskussion är av en man som erkände att han skulle få sådana prestationsångest att han inte skulle våga prova även om han egentligen ville.
    Fast de allra flesta människor är överhuvudtaget inte intresserade av personer av det egna könet på det sättet. Det finns inte på kartan, det dyker inte upp i huvudet ens som en tanke. Det betyder inte att de är "inskränkta"... Käre värld! Förvånad
  • Ms anybody

    Att två snygga kvinnor håller på bruka ses som mer sexigt, vackert åtråvärd för många män. Även i filmer så blir män kåta typ och tror de drömmer.  Att två kvinnor håller på är inte som två män som håller på. Jag (heterosexuell kvinna) tycker personligen att det är avtändande med två män som håller på och lite groteskt. Inte snyggt inte vackert inte sexigt. Men det är jag och rätt så vanligt tycke bland heterosexuella kvinnor. Däremot en homosexuell man lär nog uppskatta två män som har sex eller fler. För han som är bisexuell så gissar jag på att en del kvinnor kanske är lite oroliga över om man kommer att vara tillräcklig för honom eller om han en dag vaknar och känner att nu skulle jag vilja vara med en man ett tag. Med andra ord de kanske inte känner sig trygg med honom trots att han älskar henne osv. Och kommer han att känna sig nöjd med bara en person i sitt liv när han kan älska båda könen lika mycket?

  • Anonym (Ännu en tramstråd)
    Anonym (Hm) skrev 2024-03-28 23:08:18 följande:

    Det är omöjligt att veta vilka mannen haft sex med eller med hur många


    Därför viktigt att prata om det hela innan man lär känna någon och bestämmer sig för att vara sexuella med varann. 

    Jag är förövrigt vänster och stödjer HBTQ och deras lika värde i samhället. Skulle ändå inte vilja dejta en bikille eftersom jag inte är attraherad av bisexualitet i någon form eller tanken på att en kille varit med andra killar innan.

    Det handlar om sexuella preferenser och inte om homofobi. Löjligt och oärligt att stämpla folk på det sättet.
    Homofobi handlar inte om vad man ratar i sängkammaren utan berör mer politiska frågor som grundläggande rättigheter. Hela denna tråd är ett riktigt lågvattenmärke därav.
  • Anonym (Ä)
    Anonym (Ännu en tramstråd) skrev 2024-03-29 20:32:02 följande:
    Därför viktigt att prata om det hela innan man lär känna någon och bestämmer sig för att vara sexuella med varann. 

    Jag är förövrigt vänster och stödjer HBTQ och deras lika värde i samhället. Skulle ändå inte vilja dejta en bikille eftersom jag inte är attraherad av bisexualitet i någon form eller tanken på att en kille varit med andra killar innan.

    Det handlar om sexuella preferenser och inte om homofobi. Löjligt och oärligt att stämpla folk på det sättet.
    Homofobi handlar inte om vad man ratar i sängkammaren utan berör mer politiska frågor som grundläggande rättigheter. Hela denna tråd är ett riktigt lågvattenmärke därav.
    Vad har politisk vänsterhet att göra med att stödja hbtq+ frågor att göra? Har vänstern ensamrätt på sånt?
  • Anonym (Ännu en tramstråd)
    Anonym (Ä) skrev 2024-03-29 22:51:27 följande:
    Vad har politisk vänsterhet att göra med att stödja hbtq+ frågor att göra? Har vänstern ensamrätt på sånt?
    Nej, det har jag aldrig påstått. Dock är det nog vanligare bland oss rödingar att stödja minoriteter i jämförelse med de som lutar mer åt blått.

    Någon längre upp i tråden angav också sin egen högerorientering och konservatism som skäl till att avvisa bisexuella män.
    Jag ville bara tillägga att även kvinnor inom vänstern kan ha samma preferens, även om vi inte är bi eller honofobiska på något sätt.
  • Core

    På samma sätt som du har rätt till dina sexuella preferenser har heterosexuella kvinnor även rätt till sina. Det finns saker jag garanterat skulle bli avtänd av att få höra, och ingen har mandat att säga till mig att jag har fel.

    Jag faller endast för väldigt feminina kvinnor och fick jag berättat för mig som förändrade den bilden skulle attraktionen förmodligen klinga av, utan att jag för den sakens skull fördömer denne. Alla har vi outtalade preferenser som grundar sig i olika saker, och vi måste få ha rätt till det, eller hur?

  • Anonym (Kyrkotant?)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-03-28 14:52:18 följande:

    Min syster har flera tjejkompisar som varit med andra kvinnor. De är inte lesbiska. När jag berättade för min syster att jag varit med män så sa hon att jag är bög.

    Citat från en annan tråd häromdagen:

    Ledsen Draken, men det låter verkligen vansinnigt avtändande som kvinna att läsa det du skriver. Skulle aldrig kunna bli attraherad av en man som vill vara slampig och bli använd av andra män. Inget fel med det, men som sagt otroligt osexigt. Nej, välj du att slampa runt med män istället, de flesta kvinnor skulle springa för livet om de fick veta det här.

    Skulle personligen aldrig dejta en man som varit med andra män. Finner det omanligt och dessutom så är det lätt för en bisexuell man att vara otrogen med andra män eftersom män är så lösaktiga och ligger med vad som helst typ.

    Dessutom omanligt med en man som låter sig besudlas av andra män. 


    Jag ser homo och bisexuella som jämlikar och att de förtjänar samma rättigheter och allt det där.
    När det kommer till sex och romantiska relationer dock så är det nej tack då sånt inte tilltalar mig på det planet.

    Inte om du vill ha chanser med kvinnor. Då får du stå ditt kast sen när de ratar dig. Varken bisexualitet eller undergivenhet är attraktiva egenskaper för gemen kvinna. Du sänker ditt eget värde på köttmarknaden i botten genom att ägna dig åt såna aktiviteter.
    .
    Bli gay istället. 

    Nej, det har jag garanterat inte gjort då jag inte haft sex ännu.
    Och jag hade naturligtvis tagit upp detta med killen långt innan det blev tal om sex och intimitet. Hur fruktansvärt avtändande det är för mig med sådant och att jag absolut inte vill vara med en bisexuell man.
    Kommer såklart också att träffa hans vänner och familj innan så även de kan berätta vad killen är för typ.
    Är han bi så kommer det komma fram liksom. Ingen man vill vara med en kvinna när han vet att hon äcklas av hans typ.


    Skulle tro att den som skrev det svaret till dig är en oskuldstant eller tonåring som är medlem i en läskig sekt. Livets Ord kanske? 
    Ta inte åt dig!
  • Anonym (Ännu en tramstråd)
    Anonym (Kyrkotant?) skrev 2024-03-31 21:40:30 följande:
    Skulle tro att den som skrev det svaret till dig är en oskuldstant eller tonåring som är medlem i en läskig sekt. Livets Ord kanske? 
    Ta inte åt dig!
    Snarare vettiga kvinnor som föredrar män med ett maskulint beteende. Män som låter sig sättas på av andra män är inte manliga.
  • Anonym (l)

    Som biman ser jag inte det som en särskillt stor utmaning. Har en kvinna problem med min sexualitet vill jag ändå inte ha något med henne att göra. Sen kan jag alltid välja en man istället, jag har den lyxen att välja.

  • Anonym (Känsla bara)
    Anonym (Kyrkotant?) skrev 2024-03-31 21:40:30 följande:
    Skulle tro att den som skrev det svaret till dig är en oskuldstant eller tonåring som är medlem i en läskig sekt. Livets Ord kanske? 
    Ta inte åt dig!
    Haha kyrkotant för att personen beskrivet ett helt normalt synsätt? Dummaste jag hört på länge. Man är fan ingen kyrkotant för att man inte vill ha ihop det med en undergiven bisexuell person. Och det stämmer ju det som står också om större risk för otrohet. Draken har själv skrivit att han inte skulle kunna avstå om han var i ett förhållande och någon stötte honom. Han vill ta igen det han missat. Så det är bara att bocka av allt i inlägget du kommenterar. Allt stämmer.

  • Anonym (Kyrkotant?)
    Anonym (Ännu en tramstråd) skrev 2024-03-31 21:44:40 följande:
    Snarare vettiga kvinnor som föredrar män med ett maskulint beteende. Män som låter sig sättas på av andra män är inte manliga.
    Finns homos som aldrig har analsex, precis som det finns hetros som aldrig har det.

    Finns homos/bi som bara sätter på och de som bara vill ta emot. Precis som hetros.

    Det finns homo/bi som är ombytliga liksom det finns hetros som också är det.
  • Anonym (Kyrkotant?)
    Anonym (Ännu en tramstråd) skrev 2024-03-31 21:44:40 följande:
    Snarare vettiga kvinnor som föredrar män med ett maskulint beteende. Män som låter sig sättas på av andra män är inte manliga.
    Var ligger det omanliga i att få stimulans runtom eller i anus?
  • Anonym (Ännu en tramstråd)
    Anonym (Kyrkotant?) skrev 2024-03-31 22:20:05 följande:
    Var ligger det omanliga i att få stimulans runtom eller i anus?
    För att det är ett kvinnligt beteende. Det är kvinnans kropp som är gjord för penetration, inte mannens. Sen att det är en annan man som gör det förvärrar bara det hela. 

    Sen så är det ett äckligt ohygieniskt beteende att hålla på där bak bland massa vidriga bakterier som inte ska spridas. Svinerier. 
  • Anonym (Ännu en tramstråd)
    Anonym (Kyrkotant?) skrev 2024-03-31 22:18:23 följande:
    Finns homos som aldrig har analsex, precis som det finns hetros som aldrig har det.

    Finns homos/bi som bara sätter på och de som bara vill ta emot. Precis som hetros.

    Det finns homo/bi som är ombytliga liksom det finns hetros som också är det.
    Lika oattraktivt ändå. Hade inte valt något av dina exempel.

    Endast män som tänder på kvinnor för min del och med en ödmjuk sexualitet, inte utsvävande, billig och promiskuös, vilket män som ligger med andra män tenderar att vara.
  • Anonym (Kyrkotant?)
    Anonym (Alice) skrev 2024-03-29 10:01:54 följande:

    Jag känner att jag som mycket heterosexuell, traditionell och konservativ kvinna inte vill bli indragen i den världen, och ännu mindre vill jag att mina barn ska bli indragna i den världen. Tänk om karl'n plötsligt skulle dra med barnen i en PRIDE-parad, eller skicka dom på något queer-kollo utan att man själv kunde hindra det?

    Och hur skulle man kunna lita på, att karl'n inte plötsligt får ett återfall, och har sexuella kontakter på offentliga toaletter och i parker med män? Detta är ju också mycket lättare att få till (har jag förstått), än sexuella kontakter mellan män och kvinnor, eftersom kvinnor (så vitt jag vet?) inte har sex med män på så lösa boliner. Så man skulle alltid få vara orolig för att han skulle vara otrogen med andra män, och kommma hem med sjukdomar.

    Detta med sjukdomarna är en stor del av det för mig, eftersom dessa sjukdomar - inklusive HIV som fortfarande är en livshotande sjukdom trots bromsmediciner (som också har biverkningar) - frodas just bland homosexuella män, p.g.a. av att de har så många partners. Eller så smittar man kanske sitt barn i magen med syfilis, utan att ha förstått att man själv är smittad...

    Jag tycker helt enkelt att det är lugnast, säkrast och tryggast att välja bort sådana män, på samma sätt som jag väljer bort män med ett kriminellt förflutet eller missbruks-förflutet. För ofta är detta inte så förflutet som man trott, längre...


    Snacka om att skaffa sig problem och konstiga rädslor, helt i onödan!
  • Anonym (Kyrkotant?)
    Anonym (Ännu en tramstråd) skrev 2024-03-31 22:25:38 följande:
    För att det är ett kvinnligt beteende. Det är kvinnans kropp som är gjord för penetration, inte mannens. Sen att det är en annan man som gör det förvärrar bara det hela. 

    Sen så är det ett äckligt ohygieniskt beteende att hålla på där bak bland massa vidriga bakterier som inte ska spridas. Svinerier. 
    Det är väl bara att kolla på en kropp för att se att både män och kvinnor har håligheter för penetration. Kvinnor 3 och män 2Solig

    Det är inte fel att ha sex i missionären varje lördag med släckt lampa heller, men jag strösslar inte med hat över de människor som föredrar att ha sex på det viset.
  • Anonym (Ännu en tramstråd)
    Anonym (Kyrkotant?) skrev 2024-03-31 22:44:40 följande:
    Det är väl bara att kolla på en kropp för att se att både män och kvinnor har håligheter för penetration. Kvinnor 3 och män 2Solig

    Det är inte fel att ha sex i missionären varje lördag med släckt lampa heller, men jag strösslar inte med hat över de människor som föredrar att ha sex på det viset.
    Jag har aldrig pratat om nån släckt lampa och variationslöst i övrigt heller. Töntig halmgubbe från dig.

    Att ligga med promiskuösa bikillar som lär vara otrogna titt som tätt och dra hem både det ena och det andra i könssjukdomar, detta ser inte jag som något spännande eller det minsta intressant. Bara billigt och vedervärdigt. 

    Och vill ni inte läsa om vad många kvinnor tycker om bisexuella män så skapa inte trådar om det då. 
  • Anonym (Ännu en tramstråd)
    Anonym (Kyrkotant?) skrev 2024-03-31 22:44:40 följande:
    Det är väl bara att kolla på en kropp för att se att både män och kvinnor har håligheter för penetration. Kvinnor 3 och män 2Solig

    Det är inte fel att ha sex i missionären varje lördag med släckt lampa heller, men jag strösslar inte med hat över de människor som föredrar att ha sex på det viset.
    Och nej, mannen har inga hål som är anpassade för sexuell penetration nej. Porrbluff. 
Svar på tråden Kvinnors syn på bisexuella män