• OllesMamma85

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Hej allihopa!

    Mitt namn är Elin och är 26 år. Jag och min sambo väntar vårt första barn den 15 november. Det är nu bara 2,5 månad kvar och det närmar sig med stormsteg (även fast det ibland känns som att det är en hel evighet kvar...)

    Någon annan som har beräknad födsel i november som vill följas åt den sista tiden fram till det underbara som väntar? Glad

    I ca vecka 20  fick jag foglossning och har därmed väldigt ont i min rygg/ischias/ljumskarna Obestämd Inte roligt alls eftersom man blir väldigt begränsad. Man får ont om man står/går för länge och likaså om man sitter ner för länge. Just för tillfället läser jag till förskollärare på Högskolan i Borås och kämpar med en kurs som är slut om en månad. Kroppen tycker inte om det men sen kommer jag ju få vara hemma och bara njuta länge Skrattande

    Om ni själva väntar barn i November och vill prata av er om alla funderingar och tankar som snurrar, behöver peppning / vill ge peppning eller gnälla av er de där tunga och svåra dagarna så är ju detta ett perfekt sätt! I grund och botten går vi ju alla igenom samma sak just nu (med viss variation såklart).

    Ser fram emot att få prata med er! Glad
    - Skruttens Mamma

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-26 20:20
    BF LISTA

    1:e November - Artlskin

    5:e November - Love11

    9:e November - Tanya

    10:e November - SkruttensMamma85

    12:e November - QladyG

    13:e November - Sofiia2

    27 November - Wilder

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-26 20:42

    1:e November - Artlskin

    5:e November - Love11

    6:e November - AnnelieJohan

    9:e November - Tanya

    10:e November - SkruttensMamma85

    12:e November - QladyG

    13:e November - Sofiia2

    15:e November - Tenshioyo

    20:e November - Kat91

    27:e November - Wilder

  • Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)
  • LillaEm

    Lugn natt ... Förvärkarna kommer bara efter intag av Hallonbladsteet för att sedan stanna av några timmar senare och under nätterna känner ja inget heller :/

    Nu blir det en morgonpromenad med hunden å sen en extra stor kopp tee till frukost ;)

  • Serahjay

    Jag ska be mina systersöner att kalla ut ungen idag. Den lilla som är tre år är ganska bra på att prata med magen och han ääälskar henne säger han :D Han vill jättegärna att hon ska komma ut. Han kanske kan locka ut henne på något sätt. Vi får hoppas på det :D

  • The Frog

    Grattis på födelsedagen lilalani!
    Vad duktig du är som orkar ställa till med kalas!  

    Jag har inte varit inne här på nån dag..., det skrivs så otroligt mycket här nu. Man märker att alla är hemma och bara väntar på att nåt ska hemma. 
    I går var jag hemma med min 2½ åring som har varit sjuk och sov typ inget natten mot igår. Dessutom verkar hon helt över en natt ha hamnat i världens trots. Hon beter sig som en tonåring i minformat, ha ha ha! Stackars liten, hon blir så arg och frustrerad så fort hon inte får som hon vill, eller om nåt hon gör inte går som hon vill.
    Ja, det var i alla fall rätt jobbigt att ha henne hemma när man själv var som en zoombie och så stor och otymplig att man inte kan göra nånting.

    I dag är hon på dagis och jag sitter och funderar på om jag ska åka in till stan en stund. Blir bara lite nervös att gå på stan eftersom jag ibland får tvärsmärtor som går ner mot benen och gör så att jag "tappar" benen, och kan inte gå. 

    11 dagar kvar till bf nu....jag kan inte tänka mig att gå över tiden! Men det får man ju inte bestämma!  Har mycket sammandragningar och det trycker nedåt, men inga onda sd, så jag tror nog att det dröjer ett tag till!

    Med dottern gick jag över 4 dagar. På 3+ kom en kompis över och sa; Nu ska vi ha igång dig! Vi gick ut på en promenad, sen gick jag hem och gick upp och ner i trapporna. Sen satte jag mig på sängen och "ruckade" på magen fram och tillbaks, i sidled. Sen vilade jag en stund och sen "ruckade" jag på magen igen. Gjorde precis som hon sa att jag skulle göra. På kvällen gick slemproppen och på förmiddagen dagen därpå var hon född.Glad

    Nu vet jag ju inte om det var det som fick igång det eftersom jag ändå var på övertid, men, man vet aldrig. Det hade funkat på henne och även på min brors fru.      

    Har ni känt er extra gråtmild på sistone? I går fick jag kämpa emot tårarna hela dagen, men det kanske också var för att jag var så trött.   

  • Tiger Af Lilja

    Grattis Lilalani Kaffe


    Serahjay skrev 2011-11-08 07:04:45 följande:
    Har förflyttat mig till soffan nu.
    Älsklingen snarkar så högt så jag kunde inte somna om. Vill inte putta på han heller för han vaknade innan och hade så ont i halsen så vill inte störa hans sömn.

    Har haft molande mensvärk hela natten.
    Och det håller på än. Stärker det med lite hallonbladsthé och en lång promenad till syrran sedan :)
    Förhoppningsvis blir det pregnant photoshoot idag. Tänker iaf sminka mig osv om ifall att ;)
    Vad kul med photoshoot.
    Jag är så svullen nu 30 kg + denna gången, så jag vill inte minnas mig på bild haha!
    Fotar magen dock..

    Usch jag har också haft förvärkar inatt, började igår kväll med illamående sen dålig mage, och tänkte
    .. Åhh dags nu? Men nää bara jävliga förvärkar halva natten, sen somnade jag.
    Nu mår jag rätt ok, inte speciellt ont, men fy vad less jag är nu på att vänta.
    Har beställt nya hallonblad med så jag hoppas dom kommer fort.
  • NorasMamma

    Tack!! Ja ligger i soffan nu och vilar inför baket. Får ta allt stegvis. Men tillslut blir man klar! :)

    Ojoj tror liten ligger helt och hållet på min högra sida, det sliter i huden när h*n vrider sig! Liten är som slö idag oxå, vet inte om ja ska ringa bm och höra. Ska man göra de om man känner lite men det är lugnare än vanligt??

  • Mylove040811

    Ska på mitt sista bokade Bm besök idag + Ultraljud, jag tror att min BM är optemist för jag kommer säkert få komma minst 1 gång till skulle jag tro den lilla trivs för bra i magen.
    Sprang i helgen 3 våningar utan hiss x-flera men har inte kännt så mycket mer har ont igår kväll då min lilla gärna trycka sig väldigt mycket neråt och nuddar någon nerv som gör hyffsat ont!

    Nej nu ska jag vika lite tvätt för att sen göra mig redo att åka..

    Lilalani: Grattis på födelsedagen!

    Niini: Grattis till dottra eran =)


    ***Rebecca 041206 & Timothy 080304***
  • Tiger Af Lilja
    Mylove040811 skrev 2011-11-08 09:13:39 följande:
    Ska på mitt sista bokade Bm besök idag + Ultraljud, jag tror att min BM är optemist för jag kommer säkert få komma minst 1 gång till skulle jag tro den lilla trivs för bra i magen.
    Sprang i helgen 3 våningar utan hiss x-flera men har inte kännt så mycket mer har ont igår kväll då min lilla gärna trycka sig väldigt mycket neråt och nuddar någon nerv som gör hyffsat ont!

    Nej nu ska jag vika lite tvätt för att sen göra mig redo att åka..

    Lilalani: Grattis på födelsedagen!

    Niini: Grattis till dottra eran =)
    Lycka till idag!!!!

    Jag börjar bli less...orkar inte ha så ont hela tiden..
    Rastlös..! Sur!
  • 0911

    se.babycenter.com/pregnancy/isitsafeto/herb&drugchart/ Spännandenläsning om örter! Köpte nytt Yogi te igår som innehöll lite olika örter som jag ville googla upp först. Basilika verkar ju lovande:) Veronika80: ja, skrev fel namn! Ok, hoppas du hinner få epidral i tid nu. Jag tog den sent, kanske hade jag klarat mig utan. Det är målet dennabgång men kommer ihåg hur skönt det var med en vila innan krystningen! Gjorde ju så jävla ont där i slutet vid sista nerborrningen av huvudet... Inga känningar här, har nu gått in med inställningen bebis runt bf från att tro den skulle komma tidigare.... Ninni: grattis till lille tjejen! Lilalani: grattis på födelsedagen!

  • SilverLadyG

    hade ont igår kväll, men när det var sovdags försvann allt och jag sov som en bebis hela natten. Fortfarande inget på gång...Rynkar på näsan Imorgon TUL och läkare, börjar acceptera tanken att bli igångsatt och förberedda mig mentalt. Han kommer ut den här veckan eller i början på nästa, vill han det eller inteSkrattande

  • 0911

    Qladyg: hehe, min sambo är oxå tvspel tönt! O han spelar nästan mer sedan vi fått barn.. Men hellre det än krogen! Skönt ändå med tul. Har du stor mage, är det därför du ska göra det?

Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)