Publicerad 14 August 2019

Fotograf:

I samarbete med WW ViktVäktarna Tips: Hälsosamma middagar som du lagar snabbt och enkelt

Ibland behöver man ett enkelt recept eller två, som går snabbt att röra ihop. Därför har vi samlat WW ViktVäktarnas bästa recept som du kan laga på knappt en halvtimme.
Att kombinera vardagslivet med hämtning, lämning och en massa aktiviteter med nyttig och näringsrik mat är ofta allt annat än lätt. Här är enkla maträtter som du lätt kan laga till dig själv och din familj. Kanske hittar du en ny favorit! 

1. Pasta med ärtröra


Den här goda rätten blir en snabb vardagsräddare som passar hela familjen. Du hittar receptet här.

2. Laxwok Teriyaki


Här är ett enkelt recept på wokad lax med med broccoli och paprika i teriyakisås. Både näringsrikt med fisken och fräscht med grönsakerna. Du kan kolla in receptet här.

3. Pasta rosso med salladsost


En lättlagad och krämig pastarätt med inspiration från Italien, med smak av söta tomater, kryddig basilika och salladsost. Här hittar du receptet.

4. Rostbiff i pita med hummus och chimichurri


Denna enkla rätt med rostbiff i pita kan bli populär hemma! Förutom rostbiff fyller vi pitabröden med krämig hummus och krispig sallad med chimichurri. Du hittar receptet här.

5. Kyckling med avokado- och bönsallad


Sallad är alltid en bra idé! Dessutom är det näringsrikt. Testa denna matiga variant med kyckling, bönor, avokado, tomat och majs. Receptet hittar du här.
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Tips: Hälsosamma middagar som du lagar snabbt och enkelt
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll