Aktivitetsflöde Sida 1 av 3

Äldre 19 Jan 17:36 Konstatera svarade i tråden: Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?: Så mycket är tydligt.

Vi får inte heller glömma bort att de som ojar sig över att sverigedemokrater nu använder dessa våldtäkter som ett medel emot invandrare, samtidigt själva är precis lika stora.
Äldre 17 Jan 14:19 Konstatera svarade i tråden: Hur kan man vilja vara muslim??: Handlar egentligen inte om de heliga texterna per se, utan om religionens företrädare. Titta på katolicsmen. Påven går ut och talar gott om HBTQ-frågor trots att dessa skulle stenas i GT.
Äldre 16 Jan 14:59 Konstatera svarade i tråden: Sverigedemokraterna: Angående Israel/Palestina-konflikten. Om du är osäker på om en person är vänster eller höger, fråga dem vilka av dessa två som de stödjer och du har svaret. 

Men som alltid ligger sanningen.
Äldre 14 Jan 23:32 Konstatera svarade i tråden: Vad lyssnar du på just nu?: Påtal om briljanta band. Ingen kan väl ha ungått hur The War On Drugs fullständigt dominerat industrin de senaste åren!? Vågar vi hoppas på ett ännu ett mästerverk 2016? Jag tror det!

https://www.
Äldre 14 Jan 23:17 Konstatera svarade i tråden: Vad lyssnar du på just nu?: https://www.youtube.com/watch?v=i-BFLjyIb04

Gillar The Antlers ändå. Utan tvekan ett av de mest intressanta indiebanden verksamma idag. Nästan obehagliga. Hospice måste även vara en av 00-talets allra starkaste skivor.
Äldre 13 Jan 00:43 Konstatera svarade i tråden: Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?: Nu måste vi förvisso kanske hålla isär begreppet asiater en aning, eftersom att 60% av jordens befolkning bor på denna kontinent. Men absolut. Hade gärna sett att någon gjort en sådan undersökning.
Äldre 13 Jan 00:11 Konstatera svarade i tråden: Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?: Nu diskuterar vi våldtäkter, och det du presenterar är ingen smickrande läsning, utan är snarare en revolution för statistiken. Nu är detta en väldigt gammal rapport, vars underlag baseras på mitten och slutet av 80-talet.
Äldre 12 Jan 23:04 Konstatera svarade i tråden: Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?: Naturligtvis. Det är jobbigt att ta sig igenom den processen som en amälan om våldtäkt innebär, där din trovärdighet ifrågasätts. Det är en känslig fråga, men samtidigt förmodligen en.
Äldre 12 Jan 21:22 Konstatera svarade i tråden: Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?:
Gulligt om så vore fallet, men nej! Varit pang på rödbetan från filmruta ett. 

Som alltid med andra ord

Äldre 12 Jan 21:08 Konstatera svarade i tråden: Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?: Läste hennes artikel. Jag tar henne på allvar. Hon upplever säkerligen det hon beskriver, vilket är mycket illa. Om vi nu dock ska konstatera att asiater behandlas sämre än svenska kivnnor på en systematisk basis.