Aktivitetsflöde Sida 1 av 2

2015-07-08 oOHalalOo svarade i tråden: Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?: Så man 'beter sig' om man vill uppmärksamma missförhållanden? Kopplar du ihop demonstration med krig nu eller vad? Krigar dessa människor när de gör sina röster hörda menar du?

Ja du, kommer man från.
2015-07-08 oOHalalOo svarade i tråden: Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?:
Du replikerade inte på det jag skrev. Jag undrar om du är emot människors rätt att demonstrera och säga sin åsikt? 2015-07-08 oOHalalOo svarade i tråden: Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?: Man kan ju misstänka det, men skulle vara intressant att få Gerts perspektiv på det eftersom han inte vill se dessa demonstrationer och hur han får ihop det med den demokrati som vi har i vårt samhälle som ger oss rätt.
2015-07-08 oOHalalOo svarade i tråden: Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?: Fast vad de bland annat tar upp är uppvärmning och det hygieniska perspektivet. I Sverige är vi så pass upplysta så vi vet hur tokigt det kan gå med väldigt många människor på en liten yta under.
2015-07-08 oOHalalOo svarade i tråden: Fattar nån kristendomen?: Ja nåt sånt. 
Jag har för min del väldigt svårt att få ihop det att någon annan skulle bära ens synder eller tillkortakommanden och att man på så sätt kan undandra sig att ta ansvar och.
2015-07-06 oOHalalOo svarade i tråden: Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?: Nu vet ju ingen ännu hur det går. Att ta ut seger i förskott är inte alltid bästa metoden.

Undrar vilka arbeten dessa 20 % har? Med tanke på att det är rätt många som enligt SD:s måttstock inte räknas.
2015-07-06 oOHalalOo svarade i tråden: Fattar nån kristendomen?: Poängen med den kristna tron - för kristna, är väl att de anser den vara logisk för dem även om vi andra inte håller med? Det är ju därför vi som inte är kristna inte är det för att kristen.
2015-07-06 oOHalalOo svarade i tråden: Fattar nån kristendomen?:
Sorry, mer OT ... tack för tipset! vänligen Halal

2015-07-05 oOHalalOo svarade i tråden: Varför EN gud?: Det handlar nog om gudssynen eller tolkningen om du så vill. För det första så är en religion sann för den utövare som det handlar om. Så för mig som muslim så är Islam rätt och sann för.
2015-07-05 oOHalalOo svarade i tråden: Varför EN gud?: Så uppfattade jag inte inlägget alls, stod inget om att inte uttrycka en åsikt, utan om varför religiösas tro eller inlägg bemöts på ett nedvärderande sätt - och det måste väl gå att.

Innehåll