Aktivitetsflöde Sida 2 av 17

2015-06-05 Wittra svarade i tråden: Vi som försökt ett tag utan plus :
Hur har det gått för Jenso? :-/ tänker på henne. 

Grattis JZ! äntligen, måste vara sååå skönt att äntligen lyckats. 

2015-04-14 Wittra svarade i tråden: Vi som försökt ett tag utan plus : Tråkigt. ..ja det kan man säga. Istället för att titta på babysockar/bodys så fick jag handla bindor istället. Lägger ned det gör nu. Hoppas ni alla lyckas på er resa

Jz: jag önskar dig all.
2015-04-14 Wittra svarade i tråden: Vi som försökt ett tag utan plus :
Det gick inte denna gång heller.

2015-04-10 Wittra svarade i tråden: LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!: Förstår din ilska och hopplöshet. Dock vill jag påpeka att IVF inte nödvändigtvis blir samma som vid bruk av p-piller. Sedan pågår behandlingen under en iaf relativt kort tid. Du kanske ska chansa? Gudarna.
2015-04-10 Wittra svarade i tråden: Vi som försökt ett tag utan plus :
det är så jag tänker kolla runt, om SU ställer sig på tvären och absolut inte göra detta prov. 

2015-04-10 Wittra svarade i tråden: Vi som försökt ett tag utan plus : Såvitt jag vet så ska kromosomtest vara gjort. Det gjordes, efter vad jag minns, alldeles i början då vi utreddes för varför det inte blivit några barn på över ett år.
2015-04-10 Wittra svarade i tråden: Vi som försökt ett tag utan plus : Tack! Har nu googlat på detta och låter verkligen som något "intressant"......vi har ju gjort Icsi bägge gånger och tydligen ska sån Dna-fragmentering märkas väldigt vid just den metoden.
2015-04-10 Wittra svarade i tråden: Vi som försökt ett tag utan plus : Vem kan man be om Dna-fragmering? SU? Känns som om dem är rätt mediokra där eller hur man ska säga. .....vill likosm inte tänka utanför boxen. Frågade om embryoglue men fick tvärt , nästan snäsigt,.
2015-04-08 Wittra svarade i tråden: Vi som försökt ett tag utan plus : Hallonbacken: förstår dig verkligen. Om detta försök går åt skogen så tänker jag pausa från Ivf. Orkar inte mer nu. Först hela medicineringen med alla biverkningar, oro , ångest, smärtsamma ä.
2015-04-08 Wittra svarade i tråden: Vi som försökt ett tag utan plus : Jennso: förstår inte hur du menar, vad som hänt mellan dag 2 och 5?? Förresten. ..visst kallas mitt embryo 2 dagars? Tog ut ägg på fredag och fick tillbaka på söndag....eller räknas det som 3 dagars? Kroppen.

Innehåll