• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • Pyzzlan

    Grattis William på födelsedagen!

    Vad flitiga ni varit att skriva. Såg att ni diskuterat försäkringar. Vi tog en försäkring när jag var garvid och tur var ju det eftersom Oskar blev sjuk när han var bara 5 veckor. Vi har en självrisk på 42 eur per sjukdom i Fennia och eftersom Oskar kommer att gå på efterkontroller i flera år ännu så har vår försäkring redan betalat tillbaka sig. Eftersom han var gul vid födseln fick vi också ersättning för tiden på BB där han fick ljusvård.

    Sjukhuset har en vårdgaranti för barn så där betalar man max för 7 vårddygn i året vilket jag inte visste tidigare. Vi var ju där i över 5 veckor så det hade nog blivit en maffig räkning därifrån annars.

    Paris: Har du varit till Urban A och kollat? Tyckte de hade jätteläckra tunikor där som ju inte är så jättetighta. Vi saknade er på lunchen i tisdags!! Hoppas vi ses ikväll.

  • Devania

    Får se om vi alls hinner till nån park idag, har ganska fullt upp, ska och skriva på lägenhetspappren kl 14. Men vi kommer närmare 15 isåfall!

  • annamanna

    missgoldie: det var ju just Name It-kläderna som jag tänkte sälja oxå, men då man måsta ta så stora mängder/säsong, så det skulle inte lönas för mig

  • Amelié77

    Vad synd annamanna! Jag tycker verkligen om Name it kläderna. Prisvärda och supersnygga! Verkar vara samma företag som gör Vero Moda kläderna för prislapparna ser likadana ut. Danskarna är nog bra på att göra kläder!

  • Amelié77

    Dessutom har Name it bodysar ända upp till storlek 98. Det hittar man knappast nån annanstans (kanske nå fula på Prisma i så fall) Och deras byxor är stora i midjan, 86:orna är t.o.m. lite lösa åt Agnes. På andra ställen är alla 86:or supersmala och tighta.

  • annamanna

    missgoldie: joh, just därför ville jag ha dom, för att det finns ordentliga storlekar av dom, inga pygmésorter.. Jag har en hel massa av dom själva oxå, som vi nu börjar använda på Vincent. Dom har verkligen hållit i tvätten!

  • Devania

    Jag brukar inte handla så mycket på Kappahl, men köpte för några dagar sen ett par mjukisbyxor.. När jag kom hem och jämförde såg byxorna jag köpt JÄTTESTORA ut i midjan i jämförelse med ex Lindex. Nån som har erfarenhet? A är väldigt smal så får nu se sen om dom passar...

  • Amelié77

    Jag köpte tights och tunika i storlek 86 på KappAhl igår, men det var alltför litet åt Agnes. Tänkte byta till 92 men tightsen såg fortfarande jättesmå ut så jag returnerade allt utan att byta. Däremot köpte jag ett par mjukisbyxor i 86 också och de var jättestora. Konstigt!!! Tycker man måste följa ögonmåttet mer än storlekslappen, för det kastar väldigt mycket mellan storlekarna, t.o.m. inom samma butik! Dåligt tycker jag!

  • tandrollet

    Jamen tom. jag som inte har någon erfarenhet alls av baby/barnkläder har ju märkt hur stor skillnad det är på tex. de kläder i storlek 50 som jag köpte nu senast! Vissa plagg är jättemycket mindre än andra fast storleken är 50! Puckat.


    BF 23/6 2008
Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9