• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • Samaste

    Paris - nej tyvärr, bor inte i Koskö... men det är nog så att läget är viktigast. Vi bodde förr på ett ställe där vi båda trivdes bra - sedan flyttade vi bort och jag har längtat tillbaks sen dess. Så hur fint hus man än har hjälper det inte om man har sitt liv nån annanstans, så att säga. Känns det rätt så känns det rätt helt enkelt!

  • Strutin

    Samaste: Int har ni väl hittat ert drömställe i Hankmo?!?! Måst koll!!!

    Lilja: jooo!! Picknick vill jag å påå!!!

  • mjauen

    annamanna: Vi tänkt nog på de där tomterna för några år sen, men tycker att de är lite väl ångt borta från all service. Bortskämd som man är O nu är de ju dessutom sålda båda två.

  • lilja76

    Var tycker ni att man skulle ha picknicken?
    Kom att tänka på Fjärdsskär, strax före Replotbron????
    ..har för mig att det finns lite lekgrejer för barn och ngt grilltak där...

    Men, det är ju nära vägen och nära vattnet... så kanske det mest blir att "vakta" barnen ifall man tar dem med...

    Har ni förslag?

  • Devania

    mjauen: Tack :) jag gjorde nog så, men jag har säkert haft för bråttom att trycka på grönt...

    lilja76: Bra idé med picknick :) Ett annat förslag är på gräsmattan vid sandviksvillan? Där är ju mysigt och mitt i naturen! Fast det kan hända att dom håller på och bygger nåt där nu föresten.... :/

  • Devania

    Jag tycker också att de har snygga kläder på vasa Barnbutik, vissa är ju dyrare, men jag har iallafall också hittat mycket "billigt" där! Man kan ju skippa den där Levi´s hyllan...

  • iolanthe

    mariem,

    Han lyssnade ju på lungorna och tyckte att allt lät bra, och så kollade han öron och hals. Men det var det enda han gjorde, så inte vet jag om det utesluter astma och reflux. Och så ställde han massa frågor då. Vad är reflux förresten?

    Hur som helst så sover hon sött nu, utan att hosta. Det knepiga är att hostan går i perioder. Hon hostar som en tok några nätter och sen när vi tänker att nu måste vi nog söka hjälp så går det över. Så inte vet jag vad det kan vara.

    Verkade lite som han utgick från att vi inte hade försäkring ja. För sen när han fått det bekräftat så tyckte han helt klart att vi skulle ta blodprovet innan vi ger zyrtec. På ett sätt förstår jag det, för blodproverna kostade 180 tillsammans, så det är ju en del pengar. Men samtidigt blir det ju helt galet om man ska testa lite själv först innan dom tar prover bara för att proverna är dyra. För redan innan försäkringen kommit på tal så ville jag ju nog ta blodprovet först, men då var han rätt negativ till det.

    Och ja, man sparar kvittona och skickar in till försäkringsbolaget och så får betalar dom till kontot sen.

  • iolanthe

    mariem, Tycker din diagnos låter riktigt vettig faktiskt . Men hur får man slut på det då, bara att vänta ut hostan eller?

    Sandviksvillan låter som ett jättebra förslag. Där är det ju verkligen jättefint på sommaren.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9