Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Första barnet BF januari 2011

    Var på inskrivning hos barnmorskan idag:) Nu börjar resan på riktigt känns det som:) Vi prata och prata och prata:) Kul! Åh ska bli en spännande tid det här:) Fick BF ändrat också...9 januari:) men orka ändra...diffar det på en dag, spelar det ju ingen större roll:P

  • Hondendärknasiga

    hondendärknasiga 9 Januari
    toksnippa 9 Januari
    Supersmurfen 18 Januari
    Ögonsten80 21 Januari
    Saniss  - 15 januari
    Snarthoppasjag - 7 januari

    Ändrade iallafall:) kommer nog bli förvirrad annars, och det är jag nog som det är:) haha

  • Hondendärknasiga
    Saniss skrev 2010-05-17 13:37:47 följande:
    :) ja det tar ju ett tag att få ordning på ens nerver ! måste fråga, är det någon som haft lite rosa flytningár? är jätte rädd :(
    Det är absolut ingen fara:) sa iaf min barnmorska idag:)
  • Hondendärknasiga

    Haha tänker på min sambos min, och hans stora ögon varje gång jag tar av mig tröjan nu för tiden:) Själv tycker jag det känns som ett par lösbröst..stora bröst passar inte på mig!! Och det lär ju bara bli värre... :P
    Nån som har samma problem?

  • Hondendärknasiga

    Välkommen Miapingla och Ninjatrix.
    ja det kan vara rätt skönt att prata lite själva, och dra egna slutsater utan att någon "van" är med och tjötar:)

  • Hondendärknasiga
    Ögonsten till M skrev 2010-05-18 18:33:04 följande:
    Hej allihopas. Ursh varför går tiden så sakta. Vill till BM och få det bekräftat att jag verkligen är gravid. Känner ingenting. Iofs lite värk i magen. Men känns som vanlig mensvärk. Man blir så orolig att det kanske inte är nått där inne även fast man har gjort 3 plus tester Och dem var starka oxå. Vill ha den 10 juni NU!
    Tycker också tiden går mkt sakta...vill att dessa 5 följande veckor går fort, så man kan slappna av på riktigt och börja förbereda sig:) Just nu följer man bara kroppens utveckling och förändring..tycker iofs det e intressant;)
    Mensvärk har jag också haft...ibland, speciellt på kvällen är den mkt värre, och under dagarna kommer den och går som vanlig mensvärk...så du behöver inte vara orolig:) 3 starka test är rätt säkert, och man slutar ju inte vara gravid utan att märka det??:)
  • Hondendärknasiga
    ChristineH skrev 2010-05-19 08:24:03 följande:
    Är det någon mer som har en svullen mage? Det ser ut som om jag redan har en liiiten kula på magen, inte kul...
    Japp här har du en till:) fast själv tror jag att jag fått mage, för att jag äter som en häst, och inte tränar lika mkt som förut, pga att jag e så trött:)
  • Hondendärknasiga
    Tess90 skrev 2010-05-19 06:44:38 följande:
    Jag är 19år och är gravid för första gången. Plussade idag. De sa till mig på UngdomsMotagningen att jag skulle komma och säga till när jag hade plussat så man kunde gå igenom lite om vad man inte får äta osv, även om jag redan vet det mesta. Någon som vet vad som händer sen? :) Vad blir nästa steg liksom ? Vilka möten blir det att se fram emot ?
    Grattis Tess:) Ring ungd.mott, så får du en tid, ett inskrivningssamtal...det kan dröja allt från en vecka till 3 veckor innan du får komma dit. För mig tog det 10 dagar. När du e där, får du prata med en BM om dina vanor, och din vardag (vad du jobbar med osv). Sen bokar ni tillsammans in fler tider, för provtagningar, ultraljud och så:) En spännande tid väntar för er nu:) Grattis igen!
  • Hondendärknasiga
    Ögonsten till M skrev 2010-05-19 09:36:06 följande:
    Nä sant :) Så länge det inte är blod i trosorna så är jag nöjd :D Vilken vecka är du i? Själv är jag 4+3 ska till BM då när jag är i 7+4.
    Jag är i vecka 6+ 4...alltså vecka 7...:) var hos barnmorskan i måndags:)
  • Hondendärknasiga

    Nä det fick jag inte, var bara mötet med bm än sålänge. Ska dit i juni och ta tester och sånt. Vet inte vad det är för informationsmöte alla snackar om? Det finns nog inte i vår stad isåfall... :)

Svar på tråden Första barnet BF januari 2011