Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Första barnet BF januari 2011

    snarthoppasjag skrev 2010-05-23 16:11:47 följande:
    Hur vet man vilken sida man ägglossade ifrån?
    Jag kom så väl ihåg min ägglossning...fick sjukt ont i magen och mådde illa...sen hade jag tilltagande smärta på vä sida...trodde det var magsjuka på g, men icke...hehe som tur var:)
  • Hondendärknasiga
    snarthoppasjag skrev 2010-05-24 21:54:36 följande:
    Härligt, nu har vi snart fyllt hela januari med massa beräknade bebisar=)
    Nice!:) Det var himla kul att så många ville hänga på. Det kunde jag aldrig tro när jag startade tråden:)
  • Hondendärknasiga
    Ögonsten till M skrev 2010-05-25 08:09:48 följande:
    Hej, va roligt att se så många förstföderskor i denna tråd :) Hur mår ni allihopa? Själv har jag inga känningar i magen, men brösten växer och växer. Var tom tvungen att ta ut inläggen i bhn i morse. hehe Hur ska detta sluta? :P Men man önskar att man känner sig mer gravid. Vill ha min mage nu. och sen vill jag berätta för alla i omgivningen. Men vågar inte riktigt ännu- Är i v 5+4 idag.
    Är i vecka 8, och börjar faktiskt må ganska skit nu...blä...illamående, trött som en apa. Jag som trodde jag skulle bli skonad, men inte då..:P
    men som Supersmurfen skrev, att det är ju faktiskt värt, för man väntar ett litet troll:)
  • Hondendärknasiga
    Ögonsten till M skrev 2010-05-25 08:38:59 följande:
    Ja helt klart! :) Tyvärr önskar man att man hade lite illamående hehe Konstig man är. Hade det lite i början. Typ som en liten klump i halsen bara. Den känslan vill jag ha tillbaka så man känner sig något gravid ;)
    det vill ni nog inte!:P
    Hellre lite värk i magen och ömma bröst, än allt illamående på jorden...USCH! :)
  • Hondendärknasiga

    Någon annan än jag, som börjar märka av att s.k "vänner" beter sig konstigt, och att du inte är välkommen längre? Jag sa det till alla: bara för att jag är gravid, betyder inte det att jag blir tråkig...men det tog tydligen inte alla åt sig av...
    Dags att sålla bort märker jag.

  • Hondendärknasiga
    Emilia76 skrev 2010-05-25 17:04:42 följande:
    Jag måste bara säga att jag är jätteorolig! I natt fick jag precis som ett hugg i äggstocken och var helt övertygad om att jag skulle få missfall. Kommer ihåg att jag sa till min man att så här ont borde det inte kännas och sen somnade jag. Har haft ganska mycket molvärk (mensvärk) idag, och ringde min läkare. Det är bara att hålla tummarna på att mitt lilla kryp vill stanna kvar och växa. Ska till läkaren på torsdag morgon, så jag får hoppas att jag får se ett hjärta slå då. Håll tummarna är ni snälla!
    Håller mina tummar det hårdaste jag kan:)
  • Hondendärknasiga

    Är i vecka 8...och jag tycker tiden sniglar sig fram! Hopplöst...jobbar bara deltid också, så mkt dötid blir det. Tittar mkt på Unga Mödrar, både Norge och Danmark...älskar allt som har med barn att göra. Förlossningar är ju hur spännande som helst!:)
    Vill shoppa massor, men tycker det känns för tidigt än. Jag och älskade sambon bestämde idag, att om vi tar oss förbi v 12, så ska vi "fira" med att köpa lite söta barnkläder och ta en dag i Gbg och mysa:)
    Nu kan resterande 4 veckor gå fort tycker jag:)

  • Hondendärknasiga
    Mammatillnoah skrev 2010-05-27 11:34:37 följande:
    hej är så himla orolig jag hade ett missfall i vecka 12 i februari och nu är jag ju som ni vet gravid igen men jag är så himlans orolig för att samma sak ska hända igen jag orkar inte med det en gång till! (har haft 2 stycken ) så nu undrar jag när kan man tidigast få göra ett Ultraljud? jag ska på hälsosamtal på måndag den 31 tror jag det är men kan jag då be enne göra ett ul?? kommer att gå in i vecka 5+0 nu på fredag snälla nån som kan svara på detta?? kan också fråga hur känner ni i era bröst jag är bara öm i själva bröstvåtan men inte mer sen har jag som en konstn värk i vänstersidan vid äggstocken! hur känner ni er eller gjorde när ni var i min vecka?
    Nästa gång du möter BM så berätta för henne om din oro, så ska du se att du får göra VUL...tror det kan ske från vecka 7 eller 8..är inte säker dock..men tror att några här i tråden som gjort VUL, de kan säkert ge dig ett säkert svar!:)
    Det med brösten märkte jag inte av så mkt i början (v 5) men det kommer, var så säker:)
    Värk i äggstocken får jag titt som tätt..
  • Hondendärknasiga

    Jisses hujeda mig!
    Nu kom mitt illamående..på riktigt!
    Kom som ett slag i magen...kunde inte njuta av tacos förut, utan tvinga i mig maten, då jag vet att det blir bättre.
    Nu sitter jag mätt och mår illa...ska göra mig en kopp te och se om det blir ännu bättre.
    BLÄ!!!!

Svar på tråden Första barnet BF januari 2011