Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Första barnet BF januari 2011

    snarthoppasjag skrev 2010-05-19 13:38:49 följande:
    Jag är oxå i vecka 6+4 idag, borde vi inte ha samma BF då? Såg att du hade 9:e och jag har 7:e, har du kollat BF här på FL eller någon annanstans?
    Oj jag hade visst skrivit fel..jag är i vecka 6+2...har bf 9 januari...fick det bekräftat av min BM:)
  • Hondendärknasiga
    snarthoppasjag skrev 2010-05-19 15:12:02 följande:
    Av nyfikenhet, hur lång tid tog det för er alla att bli gravida? Vi blev spontangravida efter två år, vi hade börjat precis inriktat oss på insemination eller IVF men så plussade vi=)
    Slutade med mini-piller 1 september 2009...plussade 5/5, 2010, så det gick väldigt fort...vi hann liksom inte med:)
  • Hondendärknasiga
    Supersmurfen skrev 2010-05-20 07:58:43 följande:
    Hej tjejer! Har varit borta några dagar men är nu tillbaka igen.. Har äntligen lyckats läsa ikapp :). För ett tag sedan försökte jag och min dåvarande sambo skaffa barn men lyckades inte på de 1,5-2 åren som vi försökte. Gjorde utredning, åt hormoner och va påväg mot IVF. Det var ett tag sedan nu och jag har nu (äntligen) träffat mannen i mina drömmar :). Vi har kört avbrutet men med tanke på min historik men så råkade han göra ett misstag (väl medveten av var i cykeln jag var, några dagar innan beräknad ÄL) och jag blev spontangravid. Hur chockerande som helst men överlycklig såklart. Jag är nu i v6 (v5+1) och i eftermiddag ska jag träffa BM :)
    härligt!!!
  • Hondendärknasiga

    Jag blev illamående nu...sjukt varmt är det här (typ 23 grader) jättehärligt och jag har inte haft ont av det förut, men nu när man e gravid, blev det plötsligt asjobbigt!:( Fy...illamående på kuppen. Åt en mosbricka nyss, blev så hungrig och slängde i mig maten...illamåendet blev ju inte bättre direkt...suck..

  • Hondendärknasiga
    Bubblan11 skrev 2010-05-21 10:41:22 följande:
    Hej, Hondendärknasiga! Jag väntar oxå första barnet BF 16 jan -11. Jag har inte mått ett dugg illa hittills men jag har som molande mensvrek hela tiden isället. Är sjukt trött oxå men än ingen morgonsjuka... Vet inte om detta är normalt heller.... Har precis bokat tid hos BM och den 9e smäller det, är sjukt nervös....
    Ja mensvärken kommer titt som tätt...haha jag förbereder mig fortfarande på att mensen ska rinna till...konstigt...men samtidigt bra tycker jag, för då går jag inte och oroar mig i onödan på tråkiga grejer...flyter mest med i vardagen. Tänker inte ens alltid på att jag e gravid. Var nyss på stan och käka frukost, beställde en räkmacka...sen när jag åt, så slog det mig, att jag kanske inte ska slänga i mig alla de räkorna som låg på...visste inte om de var färska heller(smakade änna så) ...så jag gav de till min kompis...men åt några iaf:)
    Så jag får nästan dåligt samvete ibland..stackars lill-trollis i magen..:P
    BM är en mil-stolpe...får du bara besöka henne, så släpper det mesta sen:)
  • Hondendärknasiga
    aqua84 skrev 2010-05-21 13:58:23 följande:
    Hoppar in här jag oxå. Är gravid med mitt första barn. Hae gjort ivf o är i 7+3 idag enligt fl. Ska på vul nästa vecka o se va som sägs där! BF LISTAN Aqua84 3 januari (enligt fl) hondendärknasiga 8 Januari toksnippa 9 Januari Supersmurfen 18 Januari Ögonsten80 21 Januari Saniss  - 15 januari
    Välkommen:)
  • Hondendärknasiga
    lilja01 skrev 2010-05-22 10:44:19 följande:
    Nu är jag också lite smått förvirrad ;) Trodde att man brukade få ett VUL på inskrivningen för att få lite mer koll på hur länge man gått, BF, o.s.v.. Hur ska man annars kunna veta? :)  (Min mens och ÄL har varit väldigt oregelbunden) Vad händer på inskrivningen? Någon som varit på samtal?
    Vul får du bara om det finns risker, om du är extra orolig osv. Men det är inte vanligt att man får det. jag har vart på inskrivningsamtal, och då lär bm bara känna dig, med vilka vanor, sjukdomshistoria du har osv. man går efter senaste mensens första dag. bm är duktig på att räkna ut det.:)
  • Hondendärknasiga
    denimbee skrev 2010-05-22 17:18:40 följande:
    hoppar också in här. .. första barnet.. vi började försöka i aug. förra året efter ppiller stopp i maj ... plussade på 3e pergokuren!!! BF 18 jan!!
    Välkommen och stort grattis:)
  • Hondendärknasiga

    Har haft en svagt huggande känsla i vänster sida av magen...några gånger idag, inte hela itden...usch...nån som känner igen det?

  • Hondendärknasiga
    Trixet skrev 2010-05-23 13:51:47 följande:
    Japp! Jag hade det precis i början på höger sida, den sidan som jag ägglossade ifrån. Mitt försvann, men jag var livrädd under tiden och trodde att det var ett utomkvedshavandeskap. Efter att ha googlat, så tror jag mig veta att det är ligamenten som sträcker sig. :)
    Ja nu när du säger det så känenr jag igen det...är från samma sida jag ägglossade ifrån också. Läste på lite i boken vi fick från bm, och nu är jag lugn igen:)
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011