• Luella

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Ladycocos: Min syster blev igångsatt sin andra graviditet och hon tyckte att det var toppen. Dom fick en bokad tid på BB istället för att åka i panik, väl där satte dom igång henne och sen tog hon och hennes man fram böcker och något att äta på och spenderade en lugn och avkopplande förmiddag på BB. Förlossningen gjorde ju självklart ont som vanligt (det finns väl inga lätta förlossningar) men på det hela taget var hon jättenöjd. Lycka till!

  • Luella

    Pållan: hur har det gått för dig?

    Coerulea: Hoppas att du har rätt och att bebisens huvud ligger nedåt!

  • Luella

    Pållan: oj vilken pärs för er. Så skönt att hon vände sig självmant och hoppas att hon stannar i det läget!

    Tack för tips och Mniderm Sola! Det ska genast inhandlas.

    Coerulea: Dom flesta förlossningar startar väl på natten när man är avslappnad. Det sa iaf läkaren hos MVC till mig när jag fick förvärkar pga stress. Typ, riktiga förlossningsvärkar startar när det är lugnt. Tidiga förvärkar kan vara pga att kroppen är stressad och spänner livmodern i försvar. Och så finns ju kroppen-ska-öva-värkar också så klart

    Ego: jag är så redo att träffa min son nu. Men det är ofattbara 12 dagar kvar, det låter lite men jag har så ont i kroppen nu att det känns som en evighet. Varje morgon när jag vaknar har jag ont på ett nytt ställe.

  • Luella

    Neam: Nej, inget namn klart här. Det är jättesvårt verkligen.
    Med min dotter fick vi en ul-bild på tre ljusa punkter som var blygdbenet så det var inget tvivel om att det skulle komma en tjej. Den är gången har vi fått se en pung i massor av olika närbilder så vi är säkra på att det blir en kille

  • Luella

    Åh, jag vill också ha namnen klara Obestämd. Det är så svårt med killnamn och dessutom är min man oerhört kritiskt till alla mina förslag. Vi har iaf en lista på ca 5 namn som vi jobbat fram under graviditeten men det är inga namn som vi brinner för utan dom är mer... ok liksom.

  • Luella

    Pållan: jag har lite förvärkar men det är inte på gång för min del tror jag. Jag har ju planerat snitt 8 dagar innan BF och jag tror inte att bebisen kommer tidigare med tanke på att jag gick över tiden med nummer 1.  Fina namn ni har! Laura står på min tjejlista tillsammans med Alicia men det blir ju en kille så ingen Laura denna gång.

  • Luella

    Stort grattis Ladycocos! Vad härligt att det gick så bra . Det var ju en riktigt bra storlek på dina guldklimpar för att vara tvillingar. Hoppas att ni får komma hem snart.

    Pållan: Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina förvärkar. Ibland gör dom lite ont och ibland känns det bara lite obehagligt. Dom där som är obehagliga trodde jag bara var att barnet rörde sig när jag hade lite mensvärk. När jag satt i CTGt förra veckan så förstod jag att det var värkar. Dom starkare som gör lite ont känns på samma sätt men mer. Värkarna sitter under magen på sidorna typ.

    Tjoho, en arbetsdag kvar och 7 dagar kvar till förlossning!

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF