• Luella

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Grattis till nya plussare och välkomna hit!

    I dag har min dotter haft kalas. Innan gästerna kom så var vi tvugna att möblera om hela lägenheten för att få plats med långbord. Jag bar och släpade och helt plötsligt fick jag jättemycket mensvärk. Jag fick panik och trodde att jag framkallat missfall. Jag googlade på nätet och såg att man inte kan få missfall av att bära tungt. Det kändes bra för stunden men eftersom det fortsatte att värka satte jag i en binda om något skulle hända under kalaset. Jag satt som på nålar och ville att folk skulle gå. Men än så länge verkar det ha gått bra men det värker fortfarande. Nu är jag verkligen helt hysteriskt nervös inför morgondagen. Tänk om det börjar blöda inatt?!!

    Klockan 14:00 imorgon ska vi vara där. Det vore toppen om ni kan hålla tummarna för oss runt den tiden.

    Lycka till Mandelmumsa! Hoppas att morgondagen bjuder på glada besked för båda oss!

  • Luella

    Men fy så fruktansvärt Mandelmumsa! Hur ser dom det? Att det inte finns något kvar? Hur har du känt dig när misstänkt att det var MA? Många många kramar till er Gråter

    Vi var också på VUL och fick se ett tickande hjärta som slog lagom fort och som var lagom stort. Jag är idag i vecka 7+3 med BF 4 november.

  • Luella

    Välkommen Talica och Vårtur2010! Hoppas verkligen att det går bra den här gången för er.

    Grattis Yasa!

    Jag känner mig fortfarande gravid, dsv illamående och kan äta hur mycket som helst på McDonalds som jag i vanliga fall inte gillar så mycket. I dag var även sista tillfället på adoptiv-föräldrautbildningen. Det är skönt att den är klar om det här skulle gå åt skogen av någon anledning. Vi har 2 blastisar i frysen och 1 embryo och när det är slut så är det adoption som gäller. Men nu hoppas vi på lilla hjärtat som ligger och slår hos mig. V. 7+4 idag.

  • Luella

    Neam, vad skönt att cystan sprack av sig själv. En operation när man är gravid hade kanske inte varit jätteroligt utan mest ett orosmoment.

    Lycka till Vårtur! Jag håller tummarna för positvit besked om de kan ge ett redan nu.

    Nu måste jag se till att vi får hem chips illa kvickt Glad. Trevlig kväll!

  • Luella
    Ladycocos skrev 2011-03-24 14:02:50 följande:
    Jag fick med mig ett intyg från IVFkliniken med datum, just för att ingen ska hålla på att omdatera graviditeten!! Med sonen ville de flytta mig nästan 2 veckor på RUL...
    Samma för mig. Vi har fått intyg från IVF-kliniken båda gångerna och förra graviditeten ville dom också flytta bakåt men det fick dom inte. Man vet ju exakt med IVF när befruktningen skedde och det är mer relevant än dom mått de kommer fram till.
  • Luella

    Jag skulle sluta med progestronet dagen efter testdagen, alltså jag tog sista på kvällen på testdagen. Jag tycker att du ska fråga dom, jag har läst någonstans att när man är äldre fortsätter man ett tag efter testdagen men det är något jag läst här på Familjeliv så det är kanske inte sant. Men det kan finnas en anedning till att de vill att du fortsätter så därför är det säkrast att fråga tycker jag.

  • Luella

    Skönt att du mår bra efter omständigheterna Mandelmumsa men jag tycker att det är himla tråkigt och ledsamt att det blev som det blev. Hoppas att ni snabbt kan starta igen och se plusset.

    Många kramar

  • Luella

    Fattar mig lite kort,

    Talica, lycka till och hoppas att h*n har växt till sig.

    Jag ringde också och bokade tid direkt efter plusset eftersom jag ville till en speciell MVC som är kopplat till BB Stockholm där vi födde förra gången och vill föda igen. Men helt ärligt, om man blir gravid på naturlig väg så har jag svårt att tro att folk kastar sig på telefonen innan vecka 12 är förbi. Man vill väl vara säker på att det är på riktigt? Sen lär det väl dröja kanske 1-2 veckor innan man insett att mensen inte kommit.

    Jag kör också med fil och krossat linfrö samt hackad frukt och det funkar bra men gaserna i magen är tyvärr kvar.

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF