• Luella

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Hej!

    Jag tänkte vara lite vågad och ge mig in i den här tråden också fast jag är livrädd för missfall.

    Vi fick en dotter på vårt första ICSI-försök och nu kämpar vi för syskon. Vi har gjort 4 ICSI och 3 FET. 2 gånger har vi fått missfall. Nu är vi gravida efter vårt senaste ICSI då vi bytte från Puregon till Menopur. Vi fick det bästa resultatet någonsin och de kunde till och med långtidsodla. Nu har vi plussat med två blastocyster och hoppas att det kommer gå vägen. Vi går just nu även föräldrautbildningen för adoption som back up och har stått i kö i 2,5 år.

    Jag lägger till mig på listan och hoppas att jag får vara kvar i tråden till november!

  • Luella
    GravidLISTANGravid
    coerulea: ÄP 14 feb, ET 16 feb,    BF  6nov, VUL 24 mars
    ladycocos:                                        BF  1 nov, VUL 16 mars
    pållan:                                               BF  6 november, vet ej VUL ännu
    Neam: ÄP 16 feb, ET 18 feb         BF  8 november, vet ej vul
    Mandelmumsa: ÄP 7/2, ET 9/2,   BF 1 nov, VUL 21/3
    Sola: ET 11/2                               BF: 31 nov. VUL 18/3
    Karmosin: ÄP 11/2,  ET 16/2       BF: 3 nov, VUL 21/3
  • Luella
    Ladycocos skrev 2011-03-07 07:38:48 följande:
    Hejsan Karmosin!

    Förstår att det är jobbigt med 2 missfall bakom sig.. Hade du gått länge de gångerna? Håller självklart tummarna att det toppen den här gången!

    Tänk så många potentiella barn vi har när så många av oss fått tillbaka 2
    Hej

    Det första missfallet fick vi i v. 7 eller 8... jag minns inte men härom dagen när jag räknade på det så motsvarar det den 11/3 den här gången. Andra gånge fick vi missfall jättetidigt. Vi hann plusa men sen slog det över på minus ganska snart efter det.
  • Luella

    Jag är också supernojjig. Det sticker fortfarande i livmodern men brösten ömmar inte ett dugg längre. Jag tänkte börja gå runt med binda utifall att någt händer.

    Jag har inte fått något eksem... jag hade nog hört av mig till kliniken och frågat efter vanliga och ovanliga biverkningar.

  • Luella

    Dumt nog har jag inte dokumenterat mina symptom som jag hade varken när jag var gravid med min dotter eller innan mina missfall så jag vet inte. Men första missfallet då kom iaf mensen bara en vacker dag och jag var helt oförberedd. Men då gick jag inte och analyserade hur det känndes hela tiden så jag vet inte hur det var Obestämd.

    Men yrsen är väl ett grav-symtom om jag miss rätt? Huvudvärk kan man få av vad som helst och jag skulle inte koppla det till varken missfall eller graviditet. Eller så är du helt enkelt på väg att bli sjuk. Jag hoppas att det kommer gå bra iaf!

    Ladycocos, åh så härligt med nytt kök. Vi renoverade köket i höstas och det var så himla skönt att få fokusera på kakel, skåp och blandare istället för den eviga göra-barn-processen som annars konstant ligger och maler.

  • Luella

    Kikar in lite snabbt bara. Kul med fler i tråden, välkomna .

    Jag har fortfarande den stickande känslan i livmodern och det känns bra även om jag inte vill hoppas för mycket, rutinderad IVFare som jag börjar bli.

  • Luella
    Bottis skrev 2011-03-10 20:54:39 följande:
    En fråga, blev ni dåliga i magen i början av graviditeten? Jag trodde man skulle bli hård i magen...
    Jag är otroligt gasig i magen, jag vet inte om det har något med graviditeten att göra. Jag har redan lite molande smärtor och stickningar så när jag blir gasig gör det jätteont i magen. Men vad gör man inte för en graviditet ?
  • Luella

    Fy vad läskigt Sola, jag förstår att du fick panik. Men eftersom det kom så lite är det förhoppningsvis ingen fara. Kram

  • Luella

    Varmt välkommen hit Yasa! Hur många försök har ni gjort? Det låter jobbigt med många missfall, man blir ju så fruktansvärt ledsen och besviken.

    Ladycocos, Wow! Grattis, vilken härlig nyhet. Hur känns det? Jag har precis som coerulea försökt tänka tanken hur det skulle kännas med två men jag är så livrädd att det inte är nått alls så det blir mest det jag funderar kring.

    Jag har också svullen mage och får fundera på klädval. Men det funkar än så länge genom att dra in magen innan jag går någonstans. Sen har jag jättemycket gaser som gör ont och så mår jag illa men alla krämpor känns verkligen heelt ok om det bara är en liten rackare där inne.

    Hoppas dagarna går snabbt till måndag!

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF