• Luella

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Grattis Sola. Vilken lättnad det måste ha varit.

  • Luella

    Grattis till lyckat UL Pållan!

    Här har jag kännt fladder i magen i ca 2 veckor. Första veckan var jag inte säker och ville inte ta ut något i förskott men nu är jag säker på att det är bebisen jag känner. Åh vad jag längtar till RUL, hoppas hoppas att allt går bra. Det skulle vara fruktansvärt om ngt är fel efter man kännt den.

    När jag väntade min dotter sa de olika BMarna att det var en tjej alla gånger. På UL i v. 32 fick vi med en ultraljudbild hem på tre vita prickar som föreställede blygdbenet så vi var 100% säkra. Det hade inte spelat någon roll och det gör det inte den här gången heller men det är mysigt att kunna säga hon eller han istället. Det blir liksom en person.

    Hoppas att du får ur dom vad du väntar Ladycocos!

    Trevlig helg tjejer!

    Kram

  • Luella

    Är det någon mer som är på ruggigt dåligt humör? Här blåser känslostormarna som små orkaner och jag blir ursinnig och jätteledsen om vartannat. Hur jobbigt och energikrävande som helst.

  • Luella

    Jag vet inte hur mycket jag har gått upp, det ska bli spännande att komma tillbaka till BM men vi har inte tid förrän i slutet på juli och vi har ingen våg hemma.

    Hoppas att ni njuter av helgen!

  • Luella

    Ja, tiden går både snabbt och långsamt tycker jag. I dag är jag i vecka 19+4 och om två dagar är det RUL. Vad jag längtar! Om allt går bra har jag bestämt att jag ska slappna av efter det.

  • Luella

    Föresten, jag har en del sammandragningar. Speciellt när jag går snabbt eller är stressad. Hur är det för er?

  • Luella

    Ladycocos: Grattis till lyckat ultraljud!

    Neam, vad jobbigt att det gör ont. Du får gärna rapportera vad dom säger till dig angående smärtan.

    Men angående SD, jag har så låg smärttröskel att jag tycker att det gör ont. Hur känns det för er är en SD kommer? Är det bara lite obehagligt eller gör det lite lite ont? Jag får ont fläckvis utanpå magen, inte jätteont men lite- till mitteont om man säger så.

    Jag ringde min BM och jag ska in och göra urinprov i morgon för att utesluta urinvägsinfektion. Sen om det inte blir bättre eller börjar göra mer ont ska jag få en läkartid men jag tänker nog se till att jag får det i vilket fall som helst.

    Och imorgon RUL precis som fler i tråden. Jag är så himla nervös verkligen!

    Kram tjejer

  • Luella

    Neam, det ska jag be att dom kollar. Eller kan man be dom i efterhand föresten? Jag försöker ringa BM nästa vecka och då ska jag fråga henne.

    Kul att det såg bra ut idag på RUL!

    RUL för oss gick bra idag, tiden för BF som dom fick fram stämde exakt med det datum kliniken satt så det känns ju roligt att bebisen är så perfekt.

    Det är en liten kille där inne så nu ska jag bli pojkmamma om allt går bra. Jag som är expert på tjejer och tjejkläder. Och jag har bara systrar så det ska bli jättespännande att få följa en son genom hans uppväxt.

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF