• Luella

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Talica, nu hängde jag nog inte med riktigt vad gäller fosterdiagnostik och prover när barnet är fött?

    Får man fråga vart du bor någonstans, du behöver så klart inte svara

    Nu ska jag och mitt illamående gå och lägga oss Obestämd

  • Luella

    Grattis Pållan!

    Talica, tänk vad dom kan se redan på cell-nivå. Helt otroligt. Men NUPP och KUB kollar ju även kromosomförändringar, kan man kolla det också innan genom pre fosterdiagnostik?

    Vikten har jag nog glömt  att svara på. Jag har bara gått upp 1 kilo men om man ser mig ser det ut som 5 kilo minst eftersom magen har svällt upp som en ballong. Jag ska se till att få det där KUB-testet så snabbt som möjligt så jag kan berätta för folk sen, men innan jag vet att allt är ok så vågar jag inte.

  • Luella

    Talica, Med KUB och NUPP upptäcker man olika komosomförändringar som tex Downs och ytterligare kromosomavvikelser.

  • Luella

    Men åh, Talica vad ledsamt. Jag lider med er, det måste kännas jättetungt. Jag håller alla tummar jag kan för er nästa vända. Du kan väl kika in och rapportera om du har lust och orkar?

    Många kramar

  • Luella

    Viksan, min mage är också uppsväld och gigantisk. Just nu har jag bara två toppar som funkar och det börjar bli tjatigt.

    I natt blev min dotter magsjuk och jag mår mer illa än någonsin, det är verkligen hemskt. Jag vet inte vad jag hoppas mest eller minst på att illamåendet beror på. Om det är magsjukan så kommer jag snart börja kräkas men då går det snabbt över. Är det graviditeten kan det vara så här flera veckor till men jag kanske slipper att kräkas.

    Coerulea, vy vad äckligt med hundbajslukt överallt. Inte kul om man dessutom redan mår illa.

  • Luella

    Talica, du är beundransvärd tycker jag. Men fy vad läskigt att du svimmande. Hoppas att du repar dig snabbt!

    Mandelmumsa, hoppas att ni snabbt får göra FET och att upptiningen går bra. Jag är alltid så himla nervös när man väntar på resultatet av dels äggplocket och dels upptiningen. Luften står verkligen still i rummet innan läkaren börjar prata.

    Ang KUB så sa dom på min MVC att dom brukar tidigast vilja göra det i v. 12. Jag ska på inskrivining idag och ska så be att få göra KUB så snabbt det går så vi slipper vänta till v. 14. Man vill ju bara ha det klart och precis som du säger Pållan, är det negativt så vill man ha tid att förbereda sig och fundera.

    Jag blev aldrig magsjuk tack och lov. Men jag mår fruktansvärt illa på eftermiddagarna när jag blir hungrig efter lunchen. Sen håller det i sig tills jag går och lägger mig. Favoriter just nu är apelsiner, äpplen, avocado, turkisk youghurt med lite honung och varm nyponsoppa med glass.

    Hoppas att ni får en härlig måndag!

  • Luella

    Kul med inskrivningen Viksan! Vi var på vårt inskrivingssamtal igår, det tog 1 timme och 19 minuter Förvånad. Då tog jag förvisso massor av blodprov också och var tvungen att ta det lite lugnt en stund efter. Men jag höll på att komma försent till en inbokad jobblunch som jag hade efteråt. Men det är skönt att ha varit där och pratat lite, nu är det långt kvar till nästa tillfälle, juli någon gång. Så nu längtar jag som en galning efter KUB-testet. Åh vad jag hoppas att det går bra. Förra gången bröt jag ihop fullständigt när vi fick besked om att det såg bra ut.

    Lycka till på VUL IShotMyMan!!

  • Luella

    Halloj!

    Äntligen har vi fått tid för KUB-testet. Tyvärr blir det inte förrän efter Påst men 26/4 är det dags. 2,5 nervösa veckor att ta sig igenom.

    Ladycocos, fy fad jobbigt och dessutom jätteläskigt att svimma.

  • Luella
    coerulea skrev 2011-04-08 19:56:00 följande:
    Då är vi tre som ska göra KUB den 26 april!
    Vad kul!
  • Luella

    Hej tjejer!

    I dag är jag i v 11+1 och det känns så himla skönt att det är mindre än en vecka kvar till de första 12 veckorna är avklarade. Illamåendet har avtagit och är nästan bort nu. Det känns fantastiskt!

    Jag är också tveksam till MKP och FVP. Men jag börjar inte tänka för mycket på det innan svaret på KUB. Som jag längtar dit, tiden kryper verkligen fram.

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF