Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Faceprimer, ja det är ungefär så samtalet går till :) Jag är i v 5 (4+4) enl FL så jag ska försöka ringa bm på måndag och höra när de vill ha dit mig på inskrivning. Det samtalet är så underbart att få ringa, då sjunker det in lite mer att man verkligen är gravid.

    Grattis till er som inte har så mycket symtom! Jag börjat undra om mina sitter i huvudet eftersom allt kom när jag hade plussat... ;) Men ett digitalt CB ska köpas och användas, jag bara måste få se det igen på ett till test :)

  • Stinis83

    Lady, jag har också svårt att sova på nätterna för att det gör ont i magen. Men lita på att du känner din kropp och att du känner om det är "bra" eller "dåligt" ont. Jag tycker man känner att det är växtvärk och inget farligt :) Kram!

  • Stinis83

    Typisk växtvärk :) När jag väntade vår dotter var jag förvånad över att det gjorde så pass ont och att det var helt naturligt, att det var så det skulle vara. Man känner att det händer grejer om man säger så ;)

  • Stinis83

    Jag önskar att jag hade mindre symtom, mår jätteilla så fort jag äter nåt. Men det är det värt om jag får en liten bebis i mars :)

    Vad gäller kaffe så sa min bm vid förra graviditeten att man kan dricka kaffe om man är van vid det. Är man inte van ska man inte dra i sig 8 koppar, men är man van så är det inga problem. Med förra graviditeten åt jag vad jag ville, men inte ädelostar eller sån fisk man ska undvika. Men man känner det där bäst själv anser jag. Däremot var jag lite dålig på att få i mig allt man behöver få i sig, men det gick ju bra ändå :)

  • Stinis83

    Den långa vägen - grattis!!! Åh vad härligt! Jag var just in en sväng på din blogg, och då blev jag ännu gladare för er skull :)

  • Stinis83

    Hej tjejer! Grattis och välkomna till alla som plussat sen jag var här sist :)

    Här har illamåendet blivit aningen bättre, och jag kan äta någorlunda iaf. Växtvärken är lite ihärdigare och brösten bör man inte röra... :) Ändå är det så mycket lindrigare än det var med dottern! Och jag fattar inte att jag är gravid, måste köpa fler tester... Helst skulle jag ju göra ett vul, men det har jag inga grunder för att be om. Jag har varit jättesvullen om magen idag, nästan så det syns att jag är gravid trots att det bara är v 5-6 ännu.

    Imorgon ska vi berätta för mina föräldrar, kanske blir det lite verkligare då? Men nu måste jag gå och lägga mig, är så trött så jag har somnat sittandes medan jag nattade dottern :) Sov gott!

  • Stinis83

    Faceprimer, att oroa sig för mf är helt normalt, det gjorde jag vid första graviditeten. Så mycket, så när jag hade gått in i v 13 hade jag väldigt svårt att ta till mig att jag skulle få barn och bli mamma. En kompis fick nästan ge mig verbala örfilar för att jag skulle skärpa till mig. Den här graviditeten tänker jag tanken nångång då och då, men är nog läskigt inställd på att bli mamma i mars.

    Habanita, jag har ont i brösten, men inte som mjölkstockning. Du kanske borde kolla upp det?

    Lyckobebisen, grattis! Vad roligt :)

  • Stinis83

    Habanita, skönt att det är bättre idag :) Större bröst är ju ett ganska delikat problem ;) Min förra graviditet gick jag från 70C till 75D den första månaden, snacka om att det gjorde ont ;)

    Idag berättade vi för våra föräldrar! Tidigt, jag vet, men vi tänker att om det inte går vägen så är det skönt om folk vet om det. Och jag mår bättre med illamåendet idag, har mer växtvärk och ondare i brösten. Gick och la mig kl 21 igår och somnade som en stock, och sov till kl 7 imorse :)

  • Stinis83

    Chokladäldkaren, jag är faktiskt väldet glad över det, det är proportioneligt till min kropp som är rätt liten i övrigt. Nu väger jag 55 kg, och förra graviditeten gick jag upp 21 kg totalt... Det ska bli spännande att se hur stor man blir den här gången :)

    På kvällarna svullnar min mage upp jättemycket och spänner, och jag längtar så otroligt tills det börjar synas på riktigt :)

  • Stinis83

    Habanita, vad skönt att höra! Jag fortsätter hålla tummarna för dig.

    Chokladälskaren, så var jag också den förra graviditeten, men då kunde jag iaf äta. Det kan jag inte nu, så vikten är samma. Men några 21 kg tänker jag inte gå upp den här gången! :)

    Idag ska jag försöka köpa tester, måste få se igen :) Jag har t.o.m drömt om det inatt ;)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)