Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Stackare Petit! Jag mår jättedåligt och konstigt idag också, allt bara snurrar. Men jag ringde bm och bokade tid för inskrivning. 28:e juli blev det, då går jag in i v 9 samma helg :) Om allt går som det ska dvs... det är svårt att ta för givet.

  • Stinis83

    Alvaereva, så har jag också! Igår var det helt hemskt, det spelade ingen roll hur långsamt jag reste mig så fick jag lov att hålla i mig i nåt för att allt snurrade. Eller om jag stod upp för länge. Idag har det varit lite bättre.

    Jag blev livrädd igår, fick som kramper i tjejmagen men bara på högra sidan. Det gjorde ordentligt ont och jag började tänka att det kanske var utomkvedshavandeskap... Men sen försvann det lyckligtvis. Jag minns dock inte att växtvärken gjorde så väldans ont? Nån mer som har haft så? Det var bara på högra sidan av tjejmagen, och bak i ryggen på samma sida.

  • Stinis83

    Jag har också funderat på det där med vagn, och hittills har vi kommit fram till att första barnets vagn får gå i arv, att det blir ståbräda till den och en sulky till första barnet. Sen får man se hur det funkar... :) Vår dotter är 1,5 nu.

    Allt kommer vara så annorlunda den här gången eftersom det kommer bli planerat snitt pga tidigare superkomplicerad förlossning... Och då tänkte vi att vi lika gärna kan ta reda på vad det blir för kön om det går att se på rul. Men går det inte så vet jag inte om vi tänker göra könsul, det har vi inte tänkt på ens. Tjihoo, jag går in i v 7 imorgon! :)

  • Stinis83

    Vad overkligt det känns att prata om sånt här, jag fattar nog fortfarande inte att jag är gravid, har en bebis i magen och ska få en till liten bebis i mars... :) Kan det inte börja synas på riktigt snart så man förstår?! :D

    Hur ska ni göra med Nupp/Kub test? Vi erbjöds det med dottern och gjorde testet, och erbjuds vi det nu så kommer vi nog göra det igen... Hur tänker ni göra?

  • Stinis83

    Familjen Cooper, från att ha en väldigt lättskött mage har det blivit precis raka motsatsen... Jäklar alltså, idag tog det tre försök innan jag lyckades. Min bm tipsade om en kiwi om dagen, så det har jag börjat med idag. Och kaffe får igång magen, men det får man ju inte dricka för mycket av. Med mina förlossningsskador från förra förlossningen så får jag nog ta till Lactulos sen, speciellt när det blir dags för järntabletter som ställer till det ännu mer för magen :)

  • Stinis83

    Wielkip, första testet jag tog var Aco Preg, och det såg ut precis som ditt. Två veckor senare tog jag ett digitalt CB och ett vanligt CB som visade "Gravid 3+" och ett stort fett plus :) Så oroa dig inte, du är gravid :)

  • Stinis83

    Wielkip, du har ju symtomen också :) Klart du är gravid! Mitt test såg verkligen ut exakt som ditt, det var superstarkt och var till och med starkare än kontrollstrecket :) Anledningen till att jag tog två nya tester var bara för att jag ville se det igen, att jag verkligen var gravid och inte hade inbillat mig alltihop, men det hade inget med testresultatet att göra. Så försök slappna av och njuta, och gör inga fler tester efter nästa ;) Kram!

  • Stinis83

    Petit, jag håller tummar och tår så hårt jag kan för att det inte är farliga blödningar och att den Lill* i magen mår bra. Kram!

  • Stinis83

    Åh Petit, jag hoppas verkligen att det inte är missfall! Ska du inte åka in på gyn akuten idag?

    Habanita, hoppas att du slutar blöda snart. Det låter klokt att ringa gyn för att få kolla blodvärdena tycker jag. Jag fick missfall för en massa år sen, och då hade jag otroliga kramper som gjorde att jag låg dubbelvikt, och det forsade blod och klumpar ett par dagar. Sen småblödde det i nån vecka. Men det kanske kan vara bra att få göra ett vul och se så allt är ute? Kram till er båda!

  • Stinis83

    Bebisvagga, vad dumt att de säger så! Du ska absolut åka in tycker jag, så du får kolla så allt står rätt till. Åk in nu. Och håll oss gärna uppdaterade, vi håller tummarna!

    Jag håller tummarna för er andra också såklart. Kramar!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)