Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Faceprimer, jag har för mig att det inte är några problem att äta smörgåspålägg, men man ska undvika det när det börjar närma sig bäst föredatumet. Speciellt nu när det blir rötmånad. Så ät du, men kolla datumen :)

  • Stinis83

    Usch, här har illamåendet tagit fart igen... Jag låg hela dagen igår och kunde knappt äta nåt förrän på kvällen. Dock ingen spya ännu. Imorse vaknade jag halv 6 av att jag mådde illa så jag tog en Postafen som inte hjälpe ett dugg. Nu provar jag att äta en smörgås och sen ligga kvar 20 min. Nån som har fler tips?

  • Stinis83

    Babybluey, jag skulle säga att man nog kan äta det mesta, åtminstone med måtta. Man ska inte överdriva av nånting tror jag :) Så ingefära borde väl inte vara något problem? Jag har, nu när du säger det, också hört nåt om att det ska vara bra mot gravidillamående :) Synd att jag inte är så förtjust i ingefära...

    Jag mår så fruktansvärt illa, och ringde bm och bad om Lergigan Comp idag. Det här går inte, jag ska ju börja jobba igen på måndag. Receptet kommer med posten imorgon :)

    Förresten, kalaskulan man får på eftermiddagarna och kvällarna blir ju lätt att dölja för kollegorna och chefen. Not :) Jag som hade hoppats på att kunna hålla det hemligt ett bra tag till. Men men, det är ju en ganska angenäm hemlighet :)

  • Stinis83

    Vad härligt Faceprimer! :)

    Ja, Lergigan Comp är receptbelagt mot illamående, det åt jag förra graviditeten också eftersom varken Postafen eller seaband hjälpte. Jag ringde bm desperat igår och frågade om jag kunde få det innan jag träffat henne, och hon sa självklart :) Jag vaknar också på nätterna och mår illa, inte kul alls :(

  • Stinis83

    Jag vet inte, men jag börjar nästan bli lite orolig... Mitt enda symtom är otroligt illamående, men det är det absolut enda. Brösten gör inte ont, det moler inte ett enda dugg i magen... Är det fler som har så?

    Jag var på inskrivning idag, men jag vågade inte säga nåt om det där. Fortsätter illamåendet även om man fått MA?

  • Stinis83

    Tack Faceprimer och Ponja :) Jag byter gärna bort illamåendet mot växtvärk! ;)

    Jag är också gaaaaaalen i äppeljuice! Färskpressad, kan varmt rekommendera Godmorgon's färskpressade äppeljuice :) Lustigt nog var det en craving förra graviditeten också, och då fanns det en ännu godare juice. Men den görs inte längre, och då är Godmorgon ett utmärkt alternativ :)

    Jag vill ha växtvärk! Hoppas att det kommer med besked ikväll :)

  • Stinis83

    Kalksten84, det kan absolut variera från dag till dag. Häromdagen låg jag helt utslagen från morgon till kväll, och nu har jag haft två dagar då jag varit aktiv och bara mått lite illa till och från. Så absolut :) Och prisa högre makter för de dagar som är bra! ;) Mår du jättedåligt kan du prova Postafen som är mot åksjuka, nackdelen är att man blir väldigt trött av dem efter ett par timmar.

    Visst kan allt vara tecken på allt, och det har vi nog alla i bakhuvudet :) Så skönt att vi kan lugna varandra, och plocka ner varandra på jorden igen :) Till min stora glädje känner jag av växtvärk i både rygg och mage nu, och jag njuter ;)

  • Stinis83

    Katniss, vad tråkigt :( Hoppas att du kommer tillbaka, om inte annat önskar jag dig lycka till med din graviditet också :)

    Tjihoo, v 9 idag! :) Igår när jag var på inskrivning så gick det upp för mig lite mer att vi faktiskt ska ha barn igen. Det är ju helt galet stort! För även om jag kanske nojjar till mig lite ibland, så känner jag mig helt hundra på att det här kommer sluta med en bebis i feb/mars, det har jag nog egentligen aldrig tvivlat på :)

  • Stinis83

    Lillis, förra graviditeten vill jag minnas att jag blev trött av dem, men nu blir jag snarare pigg. Så jag antar att det kan variera. Men det är lite koffein i dem ;) De tar iaf helt klart bort illamåendet åtminstone för mig, så jag kan rekommendera att åtminstone prova dem :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)