Inlägg från: Emmeliina |Visa alla inlägg
  • Emmeliina

    Sjuksköterskestudenter!

    Nja tror det brukar vara i termin 1. Sen läste vi om begreppet omvårdnad och etik och lite sånt i termin 1 också, och vi hade en kurs med praktiska övningar också i termin 1.


    Nicole 110322 <3
  • Emmeliina

    Plugga plugga plugga! Och inte börja i sista minuten :p fick reda på i fredags att jag klarat den sista anatomi och fysiologi tentan. Snacka om lättnad!

  • Emmeliina

    Nej det vill man verkligen. Har haft den släpandes nu in i termin 2. Jätte jobbigt! Säg till om det är något speciellt du undrar över :)

  • Emmeliina

    Har någon av er gamla tentor på farmakologi, immunologi och mikrobiologi som jag skulle kunna få eller om ni kan länka till det?
    Har tenta på lördag och dör om jag måste göra om den ännu en gång.

  • Emmeliina

    Får nog hålla med fucktard med schemat där. Vi har haft vår dotter på dagis och det hade nog inte funkat på något annat sätt. Vissa grupparbeten man gjort har man förr sitta väldigt länge och som sagt så ska det inte gå ut över andra för att man har barn, tycker jag iaf :p och när man sen pluggar på tentor kan man ju också sitta heeela dagar och då blir det svårt att koncentrera sig om man måste ha barnet hemma. Nu vet jag inte hur gamla dina barn är visserligen men min dotter är 2 år nu och det hade som sagt aldrig funkat utan dagis.

    Jag är inne på termin 2, läser på Malmö högskola. Har jobbar inom vården tidigare i många år så jag känner mig väldigt säker på att det är detta jag vill.
    Vi ska ut på vår första praktik på måndag och ska bli väldigt spännande att äntligen få känna lite mer på yrket :)

  • Emmeliina

    Jag går termin 2 nu och vi har läkemedelsberäkningstenta och en stor omvårdnadstenta. Utöver det har vi praktik, 5 v i geriatriken och 5 veckor i somatiken och ungefär 2-3 uppgifter i varje vfu under tiden.

Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!