Inlägg från: Ananda Balaganapati |Visa alla inlägg
  • Ananda Balaganapati

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hur räknar man ruvardag vid blastocyst? Är det från transfer? Blir ju olika beror de på hur många dagar. Jisses, nu är jag nervös. Känner lite molvärk, kan vara progesteronet eller förhoppningsvis graviditet ! Så kul att så många plussat. Ger mig hopp...

  • Ananda Balaganapati

    Tack Redan ... Blir lite förvirrad när jag läser om symptom olika ruvardagar och olika långa odlingar. Det är jättepirrigt, vill så gärna. Haft riktigt bra förutsättningar denna gång. Testdag onsdag.

  • Ananda Balaganapati
    Frk Röd skrev 2015-05-07 19:50:32 följande:
    Visst hade väl du ET med blastocyter i måndags? Jag hade också det men jag har testdag tidigast fredag 15 maj. Nu är jag visserligen patient på Serum men tycker det är märkligt att testdag kan skilja med ett par dagar mellan olika kliniker.
    Ja, det stämmer. ET med blastocyster i måndags. Testdag onsdag 13/5. Vet inte om det spelar någon roll hur långt komna blastocysterna var vid ET. Mina höll på att kläckas när de sattes in. Kanske innebär det kortare tid innan hcg visar sig. Ingen aning faktiskt. Bara en hypotes. Oavsett så är det så spännande, samma dag. Håller tummarna för oss båda att de inplanterat  
  • Ananda Balaganapati

    En fråga om sk immunattack. Hur känner ni då? Är det tydligt? Inte som småsvettningar som kan bli av alla hormoner, eller? Mina blodprover har varit bra, hade dock lite högre leukocyter igår (8.9). Tog IL direkt efter. Men inget Dr D tycker är något problem. Han tycker inte jag behöver fler IL nu, utan räcker och avvakta provsvaren från FBC och HcG på onsdag. Tagit IL varannan dag i ca två v. Aldrig varit så nervös som denna gång. Känner alla symptom av hormonerna.

  • Ananda Balaganapati

    Det står skrivet om tillförande av hcg/pregnyl efter embryotransfer på www.fertilitetsguiden.com/graviditet/tidiga_tecken.php. Med hänvisning till forskning.


    RobSab skrev 2015-05-10 19:35:17 följande:

    Kul att se så många plus i tråden!

    Jättegrattis till er alla!

    Jag såg även att några av er tar pregnylinjektioner efter återförandet.

    Har ni blivit ordinerade det här i Sverige eller via immun-läkarna?

    Jag bara undrar för jag har aldrig fått det ordinerat varken här i sverige eller i grekland men har ganska dåligt med progesteron hela tiden och måste öka på doserna så då vore väl pregnyl en ganska bra grej att tillföra? Eller är jag ute och cyklar helt?

    Nåväl, önska mig lycka till, nu ska jag till apoteket med ett EU-recept. ;)


  • Ananda Balaganapati
    Frk Röd skrev 2015-05-11 20:08:24 följande:

    Ruvardag 7 idag (8 om man räknar transferdag), ruvningen har inte skilt sig nåt påtagligt från alla andra ruvningar som jag gått igenom men som slutat med minus. Har dock haft likt håll i sidorna sedan några dagar tillbaka på ett sätt som jag inte kommer ihåg/känner igen att jag haft vid tidigare ruvningar. Tycker även det drar i livmodern och jag får som mensvärk så fort jag anstränger mig lite. Testdag på fredag, håll tummarna.


    Spännande, det mest spännande jag varit med om... Jag har varit nervös och helt upp och ner fram tills igår. Nu är jag helt lugn. Testdag för mig imorgon. Har samma symptom som du och ont i nedre delen av ryggen. Dessutom är mitt immunförsvar lugnt, vilket jag är så glad för. Inga dropp sedan i fredags, hurra. Hoppas hoppas hoppas vi båda plussar i veckan. Jag håller tummarna stenhårt
  • Ananda Balaganapati
    Frk Röd skrev 2015-05-12 14:48:13 följande:
    Tack. Hoppas, hoppas också att vi båda får uppleva plus den här veckan ( mitt första någonsin i så fall). Jag har också känningar utåt/nedre delen av ryggen emellanåt. Idag tycker jag att jag haft mensvärk hela dagen, med tryck/håll utåt sidorna. Törs inte ha några förhoppningar alls efter alla minus som avlöst varandra under 4,5 års tid.
    Frk Röd, ja nu måste det bli plus för oss båda ! Började för 4 år sen. Detta var min första ÄD med immunsupport, tidigare egna ägg utan immunsupport. Är det din första på Serum? Har oxå mer känningar idag. Både "växtvärk/mensvärk", körig i magen, nödig ofta, vita flytningar (igår och idag), trött. Hoppas så att det är riktiga gravidsymptom. Går till en barnmorska på akupunktur som tycker jag har typisk gravidpuls, sk slippery pulse - tydligen något inom TCM. Hoppas så innerligt att hon har rätt! Kommer att få nervsammanbrott imorgon när sköterskan ringer om provsvaret... Håller tummarna hårt hårt för oss   
  • Ananda Balaganapati
    Redan47 skrev 2015-05-12 16:10:00 följande:

    Håller tummar för er ruvare nu som väntar....! Långa nerviga dagar framåt nu, båda TD ...kram


    Tack det värmer... Behöver alla tummar nu. Har inte heller tjuvtestat så det blir en överraskning. Kram
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!