Inlägg från: Ananda Balaganapati |Visa alla inlägg
  • Ananda Balaganapati

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    R 38 stärker kvaliteten på äggen. Homeopatisk medicin, för mig att jag tog 10 droppar per dag. Kan köpas i homeopataffär.


    MoM11 skrev 2015-05-26 08:22:51 följande:

    Ananda, på vilket sätt ska Dr Reckeweg 38 hjälpa? Jag försöker googla utan att bli klokare.


  • Ananda Balaganapati

    Tråkigt Walda... Jobbigt med mf trots immunsupport. Förstår att det känns hopplöst. Fick själv MF med immunsupport och ÄD för ett tag sen. Tungt. Känslorna går upp och ner. Denna tråd inger dock hopp om att det funkar till slut, även om det ser mörkt ibland. Klokt att ta paus och fundera. Många kramar till dig


    Walda skrev 2015-05-29 22:15:21 följande:

    Det funkade inte denna gång för mig trots immunmediciner. Troligt MA men inte helt säkerställt ännu. Dr D trodde inte det var immunförsvaret denna gång då det var relativt lugnt. Allt känns så hopplöst. Jag som verkligen hoppades att detta skulle funka.

    Nu undrar jag en grej. Är det så nu att jag blir tvungen att betala pregnancy followup varje gång jag blir gravid? Det kan ju bli ganska mkt pengar om man får några missfall innan det lyckas. Orkar inte fråga Dr D så jag tänkte att någon här kanske vet.


  • Ananda Balaganapati

    AnnC avvakta samtal med Dr D. Det fina är att du nu vet att du har immunproblem och då kan dr D behandla. Har för mig att jag har höga tnfa mm.. Övertygad om att det går med rätt immunsupport. Vi är alla olika och behöver olika antal IL, dos prednisolone, etc. Lycka till

  • Ananda Balaganapati

    Någon som fått svamp efter antibiotikakur och immunsupport? Vad har ni gjort? Påverkar det möjligheterna till graviditet? Under graviditet? Svamparna livnär ju sig på progesteron och får fritt spelrum vid prednisolone och liknande/immunosuppressants.

  • Ananda Balaganapati
    Missne skrev 2015-06-03 17:30:44 följande:
    Puffar lite. Vad har ni andra för värde på Leukocytter,, Neutrofiler och Lymfocyter? och vad räknas om högt eller inte. Mina värden är ju en bra bit över referensvärdena men det kanske ändå  inte är katastrofhögt?
    Hej Missne... Jag hade 15 leukocyter och 11.3 neutrofilia som mest (tror jag nämnt det tidigare). Dr D tyckte inte det var anmärkningsvärt högt, i alla fall inte så högt att han tyckte att han kunde dra slutsats om mitt missfall grundat på de värdena. Min teori är att embryona/fostret förväntas klara lite högre värden, men att man snarast ska ta dropp om de är för höga. Så jag tror inte du behöver vara orolig för dina värden, men jag skulle tagit ett extra dropp för att var på säkra sidan. Det är så jag känner efter mina erfarenheter från mitt förra försök, att när jag känner oro för värdena tar jag hellre ett dropp för mycket än för lite. 
  • Ananda Balaganapati

    Så bra... Stort lycka till


    AnnC skrev 2015-06-04 12:09:58 följande:

    Nu har jag äntligen pratar med dr D och känner mig lite lugnare! Fått min behandlingsplan med, mycket att hålla reda på men bara att sätta igång nästa cykel!


  • Ananda Balaganapati

    Hej alla...

    Äntligen ska jag börja igen. Progynonstart imorgon ! Jag har en fråga till er som tar/tagit neupogen. Man ska ju göra en sköljning dagen efter progesteronstart samt den andra 48 timmar senare. Den senare blir två dagar innan transfer, i mitt fall en lördag och återföring en måndag.

    Har ni gjort båda sköljningar hemma i Sverige? Eller den andra i Aten? Vad är mest praktiskt?

    Hur har ni förvarat neupogenet på resan till Aten, kylväska i handbagaget? 

    Tack och kram

  • Ananda Balaganapati

    SL: vilken kämpe du är. Ända in i kaklet. Snart har du din bebis i famnen. Tänker på din resa när det motigt, att det går till slut. All värme och kraft till dig de sista veckorna. Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!