Inlägg från: Ananda Balaganapati |Visa alla inlägg
  • Ananda Balaganapati

    Jag har just fått veta att jag ev ska börja nedreglera imorgon inför ÄD. Minst sagt snabba ryck. Trodde jag skulle köra naturligt. Men Dr D vill väl inte chansa. Har dock inte fått något dosering. Någon som kört ÄD hos Dr D och nedreglerat? Vilken dos? Hur länge? Andra mediciner utöver immunmedicinerna? Tack och glad påsk

  • Ananda Balaganapati

    Har ytterligare en fråga... Skickade in blod till Serum för infection screening precis som någon här tipsat om. Visade sig att jag har klamydia, trots att alla tester i Sverige de senaste fyra åren visat negativt. Så jag är glad att gjorde testet på Serum. Jag blev ordinerad 25 dagar antibiotikakur, var livrädd att magen skulle krascha. Men den har istället blivit bättre, måste ha haft något skit i tarmarna som försvunnit. Till saken... Dr D tycker det är för lång kur och vill att jag slutar dag 20 "your stomach will explode". Någon som har erfarenhet av detta? Någon som kört hela kuren på 25 dagar? Vågar jag sluta innan? Vill ju en gång för alla bli av med det... Men inte heller äventyra magen. Kör probiotika mellan doserna.

  • Ananda Balaganapati

    Oj, så många som blivit gravida senaste tiden... Det är ju alldeles underbart ! Stort grattis Redan47, Altea, Angla, HRE. Kanske glömt någon, läst tillbaka i tråden. Vilka kämpar ni är Redan, du är så inspirerande. Att du inte gett upp och att du nu till slut lyckats är så glädjande och så fantastiskt. Så kul att läsa att allt löper på bra i din graviditet Snart Lycklig. Tack för att ni visar att det är möjligt! Ni är verkligen en inspiration! Påbörjar min behandling (nedreglering) idag inför ÄD hos DrD. Så jag har gott hopp, TACK!

  • Ananda Balaganapati

    Tack SL och Redan för tips och pepp... Äggdonatorns resultat blev fyra blastocyster samt att jag har ett eget nedfryst. Nu nedreglering, sen immunbehandling och transfer i slutet av april, hoppas jag. Ska följa dina råd Redan och känna efter vad kroppen klarar, än så länge är magen t.o.m. bättre. Håller med om att det är bättre att bli av med klamydian.

    SL vilken rysare, skönt att det inte var någon fara. Tråkigt med biverkningarna av prednisolonet. Hoppas det snart är safe att sänka. Hur långt gången är du i graviditeten?

    Redan, jag förstår att det ligger massor bakom det lyckade försöket. Imponerande att du fortsatt hoppas och tro, se framåt, hitta orsaker, testa nya rutiner osv. Jag tar med mig det - det går till slut. Till sommaren har jag hållit på i fyra år. Större delen av tiden har handlat om att få kroppen i balans och försöka få ut ägg. Bra gjort två insättningar (innan jag hade koll på sköldis och immunförsvaret) och en insemination på alla dessa år.

    Kram och värme till er och alla andra som kämpar

  • Ananda Balaganapati

    Det finns ju många råd och rön. Jag har bl.a. blivit avrådd från att ta probiotika eftersom det stärker immunförsvaret. Men i våra fall med immunbehandling så kanske det avhjälps med ökad medicinering. Känns som det är viktigt att fylla på med probiotika, inte minst under antibiotikakur och efteråt.

    Vilken erfarenhet har ni? Bör man undvika probiotika under fästningsprocessen? Redan du verkar ha superkoll, hur gör du/vad rekommenderar du? Någon annan som vet? Tack

  • Ananda Balaganapati
    UndrandeSökare skrev 2015-04-06 14:29:10 följande:

    Flera i tråden har sagt att det är bra att lyssna på avslappningsmusik.

    Finns det någon här som kan tipsa om bra avslappningsmusik?

    cd-skivor eller artist på Spotify? Tacksam för tips.


    Några tips...

    Armand Amar & Levon Minassian "Songs from a world apart"

    Maneesh de Moor (Sadhana)

    Klassisk musik

    Relaxing mindfulness meditation relaxation maestro (Spotify)

  • Ananda Balaganapati

    Tack SL och Zinfandel. Då fortsätter jag med probiotika utan att bli stressad över det. Min mage behöver det Låter logiskt med balansering av immunförsvaret, lite som TCM - hitta balans i kroppen.

    xxx4: de är olika läkare, vet inte om de samarbetar och vet heller inte vilken skillnad. Jag går hos Dr D och han behandlar immunförsvar, gör hystoskopi etc. Serum är en kliniken där Penny jobbar. Serum gör även "infection screening", som jag gjort (skickat mensblod för analys).

    Probiotika är goda bakterier som tillförs tarmarna. Bakterierna tar väl hand om tarmen, de försvarar tarmen mot dåliga bakterier och samarbetar med tarmen, t.ex. om hur mycket immunsystemet ska reagera aktivt på främmande ämnen eller slappna av... Bra mot diarréer, stärker immunförsvaret (eller snarare balanserar som Zinfandel sade ) samt kan vara ett skydd mot allergier. Från "Charmen med tarmen" av Giulia Andrews som jag just läser, underhållande och intressant om tarmen

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!