Inlägg från: Ananda Balaganapati |Visa alla inlägg
  • Ananda Balaganapati

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan: Vad ger blodet svar på? Olika typer av infektioner? Något som man inte får fram genom andra tester? 

  • Ananda Balaganapati

    SL och Zwillinge - stort varmt grattis" det är ju toppennyheter. Håller tummarna och tänker på er... Glad

    Katt12: Klart att du ska ha en bebis... Solig Håller med Redan47 m.fl. om att det är ditt beslut och din ensak. Folk skulle bry sig mer om sig själv istället för att hålla på och döma andra. Längre tillbaka i tiden var de ju faktiskt över 40 när de fick barn, typ generationen min farmors syskon och mostrar. Så det är inget nytt. Jag är också 45 och tycker det är en bra tid att få barn när det gäller erfarenhet av livet samt att jag har ett helt annat lugn och harmoni. Det hade jag definitivt inte för vare sig 10 eller 20 år sen... När jag får mitt djupt älskade barn en dag kommer hen att ha en närvarande mamma som inte behöver åka på jorden-runt-resor, förverkliga sig själv etc - det är gjort! Bara att döma av denna tråd så är vi flera 45+. Håll modet uppe!

    Redan47: Hoppas från djupet av mitt hjärta att det ska bra för dig nästa gång... Din tur nu{#emotions_dlg.flower}

  • Ananda Balaganapati

    Snart lycklig: håller tummarna och tänker på dig imorgon. Sen kan du pusta ut! 

    Zwillinge: härligt att det flyter på och att immunförsvaret är lugnt... 

    kram på er

  • Ananda Balaganapati

    SL: Åhh, det är ju underbara nyheter... Glad Tänkt på dig och hoppats att allt gått bra. Nu hoppas jag att du kan slappna av och njuta av att du har en liten glad och energisk bebis i magen. Känner själv hoppet öka när det funkar för dig. Så tack för det... Kram 

    Ang TSH. Min läkare tycker att TSH ska vara pressat under 1 när man har antikroppar. Jag ligger nära 0 och har gjort så ett tag. De IVF:er jag gjort tidigare så har TSH alltid dragit iväg vid både stimulering och ägglossningsspruta. TSH är superviktigt att hålla pressat vid implantation. Jag har varit tvungen att även substituera med T3 för att få ordning på min sköldkörtel. Dr D uttrycker något i likhet med att sköldkörteln måste vara pressad för att inte ställa till med något. 

  • Ananda Balaganapati

    Hej alla... Inte varit här på ett tag, varit fullt upp med jobb, studier och stambyte - varit helt stressad och slut. Nu när allt äntligen lugnat sig och jag skulle köra igång med min ÄD så överlevde typiskt nog inte donatorns embryon. De avstannade tredje dagen. Tydligen väldigt ovanligt. Nu ska jag leta ny spermadonator och hoppas på nästa gång istället. Samma äggdonator gav nyligen ett par ett flertal blastocyster. Kanske inkompabilitet? Någon som varit med om det? 
    På den positiva sidan är att jag har ytterligare en cykel på mig att stressa ner... Blir så inspirerad av alla här och era resor, tack för allt ni delarGlad

  • Ananda Balaganapati
    HRE skrev 2015-02-17 20:52:54 följande:
    Gör du dubbeldonation? Var då? Än så länge har jag två embryon som min syster donerat och klart jag hoppas på dem men om det inte funkar får jag gå vidare.
    Hos Dr D i Aten... beställt spermer från ESB Danmark och äggdonator från Grekland. Bara tillåtet med anonyma i Grekland. 
  • Ananda Balaganapati
    Solkattan skrev 2015-02-18 18:52:35 följande:

    Mailade till dr d idag o ville ha ny plan inför nästa fet. Jag nämnde att jag o sambon nu gick på doxycycline 25 dagars kuren efter infection screening på serum, och att man funnit ureaplasma o bacterial load. Fick ingen respons på "det". Vet ni andra vad hans "åsikt" är om dessa tester som de gör på serum?

    För oss har han aldrig tex föreslagit antibiotika kur. Men för andra gör han det?

    Det enda han typ skriver är att man kan aldrig överskatta vikten av ett friskt embryo?

    Tycker han börjar "låta" som svenska läkare.. Att det är mina ägg som är skrutt ? ( men äggdonation eller embryodonation bör jag inte ge mig in på ännu ?). Ibland förstår jag mig inte på honom ..!?


    Jag fick konstaterat ureaplasma för 1.5 halvt år sedan hos Eva E. Har för mig att Dr D inte tyckte det var någon big deal... Men jag körde antibiotikakur och blev av med det, iaf det som gick att mätte med Evas metod. Funderar oxå på att skicka in till serum. Vilken variant körde ni Solkattan? Har enbart fått antibiotika av Dr D efter ÄP och hysto. Han försökte allt för att jag skulle få till det med mina egna ägg. Efter 1.5 års försök föreslog han ÄD. Det var för tidiga ägglossningar, omogna ägg vid ÄP, cystor etc. Till syvende och sist är det bara du själv Solkattan som får göra bedömningen. Mine erfarenhet av Dr D är att han lyssnar om man vill göra på ett speciellt sätt. Så ställ frågorna ovan till honom, det hade jag gjort
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!